Fotograf

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Czy komuś z was bedzie robił zdjęcia pan Szymon Zduńczyk lub może znacie kogoś, komu on robił sesje ślubną? Jestem pod wrazeniem jego zdjęć z portfilo i jestem ciekawa jak to w praktyce wygląda
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Fotograf

my się na niego zdecydowaliśmy! widać że to jego pasja : )))
nita

Właśnie zadzwonił do mnie mój narzeczony z informacja ze akurat w dniu naszego ślubu pan Szymon ma wolny termin (mieliśmy fuksa bo do naszego ślubu zostało 6 tylko tygodni) niedługo jedziemy na wstępna rozmowę. Nita a jak to wygląda cenowo my akurat nie będziemy mieli kamerzysty dlatego chcemy więcej przeznaczyć na fajne zdjęcia tylko trochę się boje cennika. Wy już znacie szczegóły ?

przestań ściemniać - pojedziesz na spotkanie, to się wszystkiego dowiesz - chociaż pewnie to Ty jesteś tym fotografem, którego nikt nie zna :-)

Inne tematy z forum

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (217 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...