Fotografia nieruchomości

Fotografowanie

Gdynia, Obrońców Wybrzeża

K - ocena (1) Profesjonalny fotograf, świetnie oddaje charakter nieruchomości na zdjęciach.... K Sylwia - ocena (1) Profesjonalna sesja nieruchomości. Zdjęcia nieruchomości super. Świetna... Sylwia Kamil P - ocena (1) Super współpraca, genialnie wykonane zdjęcia nieruchomości. Pan Andrzej... Kamil P
Robert - opinia (1) Pracuje z Andrzejem od lat Bardzo dobre kadrowanie i obróbka zdjęć.... Robert Daria - opinia (1) Najlepszy fotograf, wszystko super, polecam Daria Marcin - opinia (1) Serdecznie polecam! Najlepszy fotograf z jakim współpracowałem :) pełen... Marcin Jagoda - opinia (1) Profesjonalista, który potrafi ująć najważniejsze zalety nieruchomości.... Jagoda Reni - opinia (1) Jak dla mnie Andrzej to najlepszy fotograf nieruchomości w Trójmieście.... Reni Ania J - opinia (1) Wszystko ok szybko sprawnie i wiadomo było ze to profesjonalista pod każdym... Ania J Holi - opinia (1) Super. Bardzo przyjazny i profesjonalny fotograf! Holi Kasia - opinia (1) Świetny kontakt, profesjonalna obsługa. Z całego serca polecam! Kasia Ola - opinia (1) Pięknie wykonane zdjęcia. Nie przekłamują faktycznego wyglądu wnętrza. Ola Maja - opinia (1) W pełni profesjonalna usługa! Każde wnętrze fotografowane przez Andrzeja... Maja Magda - opinia (1) Super zdjęcia, Jakość usług na najwyższym poziomie i do tego Pan Fotograf... Magda Ola - opinia (1) Pan Andrzej ma bardzo profesjonalne podejście do swojej pracy i trafne oko do... Ola Justyna - opinia (1) Pan Andrzej zrobił nam piękne zdjęcia mieszkania pod wynajem, które... Justyna Anna - opinia (1) Rewelacyjne zdjęcia, profesjonalna i sympatyczna obsługa :) Anna Andrzej - opinia (1) Zdjęcia wykonane sprawnie. Kontakt bardzo profesjonalny. Efekt? Nie poznałem... Andrzej JudytaM - opinia (1) Współpracowałam z Panem Andrzejem przy sprzedaży mieszkania w Gdańsku miesiąc... JudytaM Krzysiek - opinia (1) Pan Andrzej to najwyższy poziom jeśli chodzi o zdjęcia nieruchomości, a do... Krzysiek