Fotografia dzieci

Fotografowanie

Gdańsk, Krzemowa

SZCZERZE POLECAM (1) Pani Agnieszka z pełnym zaangażowaniem podchodzi do swojej pracy, efekty są... Agata z rodziną Gorąco polecam! (1) Pani Agnieszka zrobiła sesję naszemu 4-miesięcznemu synkowi - efekty... Emilia Super utalentowana, wspaniala fotografka (1) Agnieszka to super utalentowana fotografka z mnóstwem wspaniałych pomysłów i... Magdalena K.
Bardzo dziękujemy! (1) Pani Agnieszko, cieszymy się, że dotarliśmy do Pani strony internetowej i... A. i T. Polecam!!! (1) Na początku Grudnia robiliśmy u Pani Agnieszki rodzinną sesję fotograficzną z... Ania Super!!! (1) Efekt pracy Pani Agnieszki rewelacyjny! Zdjęcia zachwycają wszystkich.... Joanna Polecam bez wahania !!! (1) Z usług pani Agnieszki korzystałam już kilkakrotnie. Muszę przyznać,że jest... Aga O. Rewelacja (1) Nigdy nie sądziłem, że będę się tak świetnie bawił podczas sesji mojej... Michał P. Bardzo profesjonalana osoba, z super podejściem do dzieci :) (1) Zdjęcia super, zdobią ściany naszego domu, wszyscy odwiedzający pytają... Justyna T.