Bardzo dobry zakład (1) Miła atmofera, profesjonalne zdjęcia, duże zaangażowanie pani, która robi... Ewa Jasińska Podziękowania dla Pana Marka Cabaja i Pana Piotra z "Bemarmedia" (1) Wspólnie z żoną chcielibyśmy serdecznie podziękować Panu Markowi Cabajowi... Andrzej Szkutnik Polecam (1) Mielismy niestety sam plener. Zdjecia wyszly przepieknie, szczegolnie te... agata
Nie chcesz taniej tandety weź Adama :-) (1) Absolutnie niepowtarzalne zdjęcia. Dostaliśmy niesamowitą pamiątkę z naszej... Andrzej Polecam (1) Świetne zdjęcia, pełen profesjonalizm. Świetny kontakt z fotografem. Polecam... Eve fotograf (1) Polecam zdecydowanie - pełen profesjonalizm!!! Zdjęcia z najwyższej półki!!!... MM Kreatywni i z szacunkiem do klienta (1) Skorzystalismy z ich uslug ze wzgledu na przystepna cene. Efekt pracy... Jakub B. Super !! (1) Zdjęcia perfekcyjne !! Jesteśmy bardzo zadowoleni ;) Młodzi z Gda BAL GIMNAZJALNY (1) Sfilmowali Bal Gimnazjalny w Rumi. Odradzam wszystkim składanie zamówień tej... Rodzic Rewelacja (1) Świetny człowie, wybitny fotograf i rewelacyjna atmosfera ! kk Świetni fachowcy (1) Naprawdę polecam, głowy pełne pomysłów !!! Robert 100% ZADOWOLENIA:) (1) Pełen profesjonalizm!!!!!! BArdzo mili i sympatyczni ludzie. Wykupiliśmy z... Magdalena M. Polecam (1) Wystarczą dwa słowa PRAWDZIWY PROFESJONALISTA..... Anna Wawer Idealne podejście (1) Skorzystałam z fotografi aktu. 100% zadowolenia :) Basia Puchalska Gorąco polecam (1) Bardzo fajni ludzie, z ciepłym, ale i profesjonalnym podejściem do sprawy.... Kaśka Bardzo dobre zdjęcia (1) Jeteśmy zadowoleni. Magda Polecam (1) Skorzystałam z reportarzu (ślub i wesele) i dodatkowo z fotek w studio - do... Magdalena K Marita - opinia (1) Sympatyczne kilka godzin spędzonych na luzie, zabawnych, z pomysłem. Jestem... Marita Kreatywnie ,profesjonalnie (1) Pan Rafał podchodzi do zdjęć bardzo profesjonalnie ,precyzyjnie obmyśla... Izabela Sesja ciążowa - polecam :) (1) Sesja ciążowa odbyła się w studio w bardzo sympatycznej i luźnej atmosferze... Magdalena Maniak