Aleksander - ocena (1) szybko, sprawnie, sympatycznie no i jakościowo bez zarzutu Aleksander Gos - ocena (1) Mogę ująć to tylko jednym słowem petarda Gos Aneta Budzinska - ocena (1) Sympatyczna atmosfera, piękne zdjęcia Aneta Budzinska
Agnieszka - ocena (1) Cudowne doświadczenie i piękne zdjęcia ️ Monika potrafi wydobyć naturalność i... Agnieszka Katarzyna - ocena (1) Łukasz bardzo fajnie wykonał zdjęcia mojego mieszkania przeznaczonego do... Katarzyna Aneta Si - ocena (1) Polecam z całego serca. Przemiła atmosfera, dużo uśmiechu. Przepiękne studio. Aneta Si Jeanette - ocena (1) Fantastic photographer! So talented! 100% recommend Agata! Jeanette Izabela Tomaszewska - ocena (1) Bardzo polecam wszystkim sesje zdjęciowe u Agaty i dziękuję jej za to, że bez... Izabela Tomaszewska Karina - ocena (1) Jesteśmy zachwyceni świąteczną sesją rodzinną. Pani fotograf stworzyła... Karina Magdalena - ocena (1) Spotykam się z Panią Agatą od 3 lat na rodzinnej sesji świątecznej. Nie... Magdalena Patrycja - ocena (1) Sesja świąteczna wykonania Pani Agaty to wyjątkowa pamiątka. Ujęcia są... Patrycja Magda N. - ocena (1) Zdjęcia wyszły przepiękne!! Pani Agata ma świetny kontakt z dziećmi. Polecam Magda N. Magda Nowak - ocena (1) Byłam u pani Agaty na sesji rodzinnej. Studio wyposażone bardzo klimatycznie... Magda Nowak Aliaksandr - ocena (1) Wszystko szybko i tak, jak trzeba. Bardzo dziękuję! Aliaksandr Bartłomiej - ocena (1) Agata już podczas przygotowań wykazywała się zaangażowaniem. Przed sesją... Bartłomiej Krzysztof - ocena (1) Wizyta w studio fotograficznym przebiegała w bardzo miłej atmosferze. Pani... Krzysztof Krzysztof Kaczmarek - ocena (1) Sesja świąteczna przebiegła w bardzo miłej i ciepłej atmosferze, a zdjęcia... Krzysztof Kaczmarek Daria Dum - ocena (1) Serdecznie polecamy świetny klimat, naturalne ujęcia, dobra energia i luźna... Daria Dum Paulina S - ocena (1) Z takim doświadczeniem i takim profesjonalnym podejściem wracamy po raz... Paulina S Agnieszka Rak - ocena (1) To była nasza pierwsza sesja u Pani Agaty. Jesteśmy zachwyceni. Jestem... Agnieszka Rak