Kamila - ocena (1) Piękne zdjęcia. Super współpraca :) Najlepszy fotograf w trojmiescie Kamila Justyna Smolak - ocena (1) Bardzo profesjonalnie i w miłej atmosferze :) polecam serdecznie Justyna Smolak Justyna - ocena (1) Mieliśmy przyjemność uczestniczyć z synem w Sesji Wielkanocnej. Zdjęcia są... Justyna
Patrycja H. - ocena (1) Wspaniała sesja ze zwierzętami. Agata jest bardzo empatyczną osobą. Dba o... Patrycja H. Patrycja - ocena (1) Sesja przebiegła w bardzo dobrej, swobodnej atmosferze. Zdjęcia są piękne,... Patrycja Sandra Mówińska - ocena (1) Przemiła atmosfera na sesji, była to nasza pierwsza sesja z partnerem i... Sandra Mówińska Yana - ocena (1) Bardzo dobrze robi zdjęcia, zdecydowanie polecam. Bardzo miła kobieta,... Yana Ewa - ocena (1) Bardzo miła Pani Fotograf, poprawiła na zdjęciu co mogła i z dużym wyczuciem.... Ewa Monika Rastelli - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam usługę filmowania i fotografowania tej firmy!... Monika Rastelli Jadwiga - ocena (1) Bardzo miła i kompetentna usługa . Jadwiga Michał - ocena (1) Super fotki i szybki czas realizacji polecam Michał Grażyna Woś - ocena (1) Cudowna sesja i unikatowe zdjęcia w magicznym klimacie. To już kolejna sesja... Grażyna Woś Martyna - ocena (1) Zdjęcia u Agaty to była przyjemność ️ Czas minął nam błyskawicznie, Agata... Martyna Basia - ocena (1) Serdecznie polecam Agatę! Sesja wielkanocna z pisklakami była przepiękna i... Basia Kasia - ocena (1) Wspaniale spędzony czas w studio! Atmosfera bez spiny, piękne wnętrze,... Kasia OlaGĆ - ocena (1) To była nasza druga sesja z Agatą i mam nadzieję, że nie ostatnia. Z całego... OlaGĆ Magdalena - ocena (1) Polecam sesje zdjęciową wiosenną z kaczuszkami. Miła atmosfera i niesamowyty... Magdalena Agnieszka Sz-F - ocena (1) Agata wykonała dla nas sesję świąteczną i efekty przerosły nasze wyobrażenia.... Agnieszka Sz-F Katarzyna - ocena (1) Na kursie dla fotografek u Agaty dostałam dużo więcej niż się spodziewałam.... Katarzyna B - ocena (1) Miałam sesję brzuszkową, jestem mega zadowolona, podczas sesji czułam się... B