Anna - ocena (1) szybkie i bardzo dobrej jakości zdjęcia. Fotografka jest przemiłą dziewczyną! Anna Luiza Polak - ocena (1) Pani Marzena z pasją i zaangażowaniem wykonała zdjęcia legitymacyjne mojej... Luiza Polak Łukasz Cyganowski - ocena (1) Jakość bardzo nam się podoba, długo szukaliśmy odpowiedniej firmy w zakresie... Łukasz Cyganowski
Agata - ocena (1) Bardzo profesjonalnie i niespiesznie wykonane zdjęcia. Jestem bardzo zadowolona. Agata Violetta - ocena (1) Monika-wspaniała profesjonalna fotografka a przede wszystkim Kobieta o... Violetta Darek - ocena (1) Zdecydowanie polecam Top-Foto. Bardzo miła i sympatyczna Pani, zdjęcia... Darek Izabela - ocena (1) Polecam z całego serduszka sesje u Patrycji ! ️ sesja przebiegła w bardzo... Izabela K - ocena (1) Profesjonalny fotograf, świetnie oddaje charakter nieruchomości na zdjęciach.... K Dominika - ocena (1) Sesję z Agatą są pełne profesjonalizmu. Pracuje się z nią bardzo szybko i... Dominika Mikołaj R. - ocena (2) Profesjonalne podejście, zdjęcia spełniające swoją funkcję. Wszystko... Mikołaj R. Krystian - ocena (1) Idealnie. Polecam. Krystian Magdalena - ocena (1) Bardzo serdecznie polecam!! Efekty sesji brzuszkowej przerosły nasze... Magdalena Magda - ocena (1) Bardzo sympatyczna pani fotograf. Ciągle zagadywała mojego syna, któremu... Magda Izabela - ocena (1) Polecam z całego serca. Patrycja zapewniła nam przyjazną atmosferę, cenne... Izabela Magdalena i Milena - ocena (1) Profesjonalna, cierpliwa i bardzo miła obsługa Pani Marzeny. Dobra cena!... Magdalena i Milena Marek - ocena (1) Zdjęcia wizerunkowe- genialne, kreatywne, podkreślające profesjonalizm i... Marek Iwona - ocena (1) Pełen profesjonalizm i miła atmosfera. Zdjęcia wykonane pięknie. Polecam Iwona Iwona - ocena (1) Najlepszy fotograf️️ Pełen profesjonalizm i indywidualne podejście do klienta... Iwona Sylwia - ocena (1) Jeżeli ktokolwiek poszukuje fotografa- to właśnie Monika będzie strzałem w... Sylwia Iga - ocena (1) Bardzo polecam sesję u Patrycji! Atmosfera jest bardzo przyjazna, nie... Iga