Michał - ocena (1) Serdecznie polecam ! Świetny kontakt, super podejście do dzieci i wspaniałe... Michał Ela - ocena (1) Polecam usługi fotograficzne Ela Klaudia - ocena (1) Sesja brzuszkowa przerosła moje oczekiwania! Atmosfera była niesamowicie... Klaudia
Olga - ocena (1) Super współpraca :) dziękuję za elastyczność z terminami oraz ogrom... Olga Ewelina - ocena (1) Polecam Agatę,pełen profesjonalizm i pełne zaangażowanie w wydobycia... Ewelina Kasia Pruba - ocena (1) Najlepszy fotograf to tylko Pani fotografka z Gdańska Osowej z ulicy... Kasia Pruba Kasia - ocena (1) Monika jest dobrze przygotowana do sesji, punktualna i słowna. Posiada bogatą... Kasia Anna Wnuk - ocena (1) Agata to fotograf z pasją. Robi niepowtarzalne zdjęcia. Każda sesja jest inna... Anna Wnuk Kordian i Zosia - ocena (1) Jako osoby, które na co dzień nie czują się swobodnie przed obiektywem,... Kordian i Zosia Izabela - ocena (1) Nie mogłam trafić lepiej! Patrycja stworzyła podczas sesji brzuszkowej ciepłą... Izabela Alicja - ocena (1) Świetna atmosfera w trakcie sesji i pełen profesjonalizm. Efekt piękny! Całym... Alicja Iwona Kobylinska - ocena (1) Bardzo miła,profesjonalna obsługa. Iwona Kobylinska Zuzanna - ocena (1) Bardzo miła i fachowa obsługa, zdjęcia dostosowane do indywidualnych potrzeb Zuzanna Michał - ocena (1) Wspaniałe zdjęcia oddające event na którym zostały zrobione (spotkanie... Michał Bozena - ocena (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa,zdjęcia fantastyczne.Polecam wszystkim... Bozena Błażej - ocena (1) Byłem pierwszy raz na sesji zdjęciowej, żeby zrobić pakiet profesjonalnych... Błażej Marek - ocena (1) Świetna obsługa i pełen profesjonalizm! Zdjęcia do dokumentów wykonane... Marek Asia - ocena (1) Mieliśmy przyjemność mieć sesję narzeczeńska i ślubną z tym doświadczonym... Asia Jerry - ocena (1) Bardzo polecam ten zakład fotograficzny! Zdjęcia do dokumentów zostały... Jerry Ela S. - ocena (1) Serdecznie polecam zdjęcia do dokumentów. Pani Fotograf cierpliwa,... Ela S.