Iwona - ocena (1) Pełen profesjonalizm i miła atmosfera. Zdjęcia wykonane pięknie. Polecam Iwona Iwona - ocena (1) Najlepszy fotograf️️ Pełen profesjonalizm i indywidualne podejście do klienta... Iwona Sylwia - ocena (1) Jeżeli ktokolwiek poszukuje fotografa- to właśnie Monika będzie strzałem w... Sylwia
Iga - ocena (1) Bardzo polecam sesję u Patrycji! Atmosfera jest bardzo przyjazna, nie... Iga Simon Ol - ocena (2) Zdecydowanie najlepsze fotografie z dostępnej listy trójmiejskich... Simon Ol Marta - ocena (1) Nigdy nie lubiłam siebie na zdjęciach no i nie bardzo umiem się poruszać. A... Marta Sylwia - ocena (1) Dominika zrobila mi sesje ślubną - przygotowania i sesję w kościele. To... Sylwia Agnieszka - ocena (1) Super zdjęcia, Dominika bardzo empatycznie podchodzi do każdego Klienta, jest... Agnieszka Mateusz - ocena (1) Bardzo polecam super obsługa Mateusz elawaszewska@wp.pl - ocena (1) Jak chcecie się kobiety poczuć Jak 100 % kobieta to jedna sesja na Gdyńskiej... elawaszewska@wp.pl Hanna - ocena (1) Sesja zdjęciowa przerosła moje oczekiwania! Atmosfera była swobodna i... Hanna Bozena Bartnicka - ocena (1) Przemiła wlascicielka polecam Bozena Bartnicka Bozena Bartnicka - ocena (1) Przemiła wlascicielka polecam Bozena Bartnicka Marek - ocena (1) Polecam. wszystko profesjonalnie przygotowane a zdjęcia cudne. kontakt z... Marek Karolina - ocena (1) Zdjęcia do dokumentów najlepsze jakie kiedykolwiek miałam! Karolina Paweł Białas Texet - ocena (1) Współpraca z ekipą Szajewski.com przy sesji zdjęciowej była naprawdę spoko... Paweł Białas Texet Kasia - ocena (1) Monika to czarodziejka obrazu i świetne oko :) Kompletnie nie umiem pozować i... Kasia Kamila i Jacek - ocena (2) Super profesjonalizm, fantastyczne pomysły, cierpliwość do początkujących... Kamila i Jacek Nina - ocena (1) Pani Marzena bardzo miła i profi w swojej dziedzinie. Najważniejsze że... Nina Magda W - ocena (2) Mam 45lat i pierwszy raz byłam na sesji zdjęciowej. Mocno się denerwowałam,... Magda W