Izabela - ocena (1) Nie mogłam trafić lepiej! Patrycja stworzyła podczas sesji brzuszkowej ciepłą... Izabela Alicja - ocena (1) Świetna atmosfera w trakcie sesji i pełen profesjonalizm. Efekt piękny! Całym... Alicja Iwona Kobylinska - ocena (1) Bardzo miła,profesjonalna obsługa. Iwona Kobylinska
Zuzanna - ocena (1) Bardzo miła i fachowa obsługa, zdjęcia dostosowane do indywidualnych potrzeb Zuzanna Michał - ocena (1) Wspaniałe zdjęcia oddające event na którym zostały zrobione (spotkanie... Michał Bozena - ocena (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa,zdjęcia fantastyczne.Polecam wszystkim... Bozena Błażej - ocena (1) Byłem pierwszy raz na sesji zdjęciowej, żeby zrobić pakiet profesjonalnych... Błażej Marek - ocena (1) Świetna obsługa i pełen profesjonalizm! Zdjęcia do dokumentów wykonane... Marek Asia - ocena (1) Mieliśmy przyjemność mieć sesję narzeczeńska i ślubną z tym doświadczonym... Asia Jerry - ocena (1) Bardzo polecam ten zakład fotograficzny! Zdjęcia do dokumentów zostały... Jerry Ela S. - ocena (1) Serdecznie polecam zdjęcia do dokumentów. Pani Fotograf cierpliwa,... Ela S. Alicja - ocena (1) Szybko, profesjonalnie a zdjęcia naprawdę bardzo ładne. Wpadliśmy 17:55 i... Alicja Michał - ocena (1) Szybko i profesjonalnie, zdjęcia ostre i panie w Urzędzie Miejskim jak... Michał Agnieszka - ocena (1) Po raz kolejny korzystaliśmy z usług pani Marzeny. Zdjęcia córki piękne, ja... Agnieszka Iwona - ocena (1) Bardzo profesjonalne studio i przepiękne, dopracowane zdjęcia. Fotograf z... Iwona Iza - ocena (1) Dobrze, szybko, bardzo miło - zdecydowanie polecam Iza klientka - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z uzyskanych zdjęć. Widać że pani fotografka z którą... klientka Iwona - ocena (1) Przemiła Pani, zdjęcia piękne. Z całego serca polecam Iwona Agnieszka - ocena (1) Pani fotograf to kobieta z pasją, profesjonalnym podejściem i... Agnieszka MK - ocena (1) Profesjonalnie i bardzo przyjemnie. Bardzo ładnie wykadrowana i naturalna... MK