Dżasta - ocena (1) Ja uważam,że jest najlepszy :))))))) mam kilka pamiątek wykonanych przez... Dżasta Aśka - ocena (1) Gorąco polecam pełen profesjonalizm i przemiła atmosfera ,robiłam zarówno... Aśka Przychodzeń Magdalena - ocena (1) Monika jest niesamowitą kobietą o anielskiej energii, która łączy artystyczną... Przychodzeń Magdalena
Barbara - ocena (1) Piękne biznesowe ujęcia . Polecam Barbara Martyna - ocena (2) Kreaztywna, zdolna, przemiła fotograf. Martyna malaAgulinka - ocena (1) Super fotograf. W trakcie sesji czujesz się jak na spotkaniu z przyjaciółką.... malaAgulinka Joanna - ocena (1) Z serca polecam Pania Monikę. Robi kapitalne zdjęcia, fryzurę zrobila, ze ho... Joanna Mateusz - ocena (1) Zdjęcia wykonane szybko i sprawnie, mimo że córki nie ułatwiały sprawy, polecam Mateusz Agnieszka - ocena (1) Serdecznie polecam! Patrycja jest cudowną, serdeczną, kreatywną osobą, która... Agnieszka Basia - ocena (1) Super ! Polecam z całego serca. Zdjęcia zachwycają. Basia Kamila - ocena (1) Profesjonalnie, z sercem, bez stresu... Pani Marzenka stwarza swobodną... Kamila agata - ocena (1) Z całego serca polecam! Zdjęcia wyszły cudownie. Atmosfera w studiu jest... agata Joanna - ocena (1) To, co cenię w Marzenie, to profesjonalizm i niezwykle życzliwe i otwarte... Joanna Agnieszka - ocena (1) Chciałabym podzielić się moimi wrażeniami z sesji zdjęciowej, którą zrobiłam... Agnieszka Anna - ocena (1) Profesjonalnie wykonana usługa, terminowo, zgodnie z oczekiwaniami. Anna Iwona - ocena (1) Polecam w 100%. Pięknie uchwycone wnętrze mieszkania. Pan Łukasz jest bardzo... Iwona Paweł - ocena (1) Duże doświadczenie i pełen profesjonalizm ale co najwazniejsze ogromna pasja... Paweł Krysia - ocena (1) Gorąco polecam! P. Monika profesjonalnie i fachowo podchodzi do klientki i... Krysia Jeremiasz Gzyl - ocena (1) super sesja z super człowiekiem Jeremiasz Gzyl Marcin - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i doskonałą obsługę... Marcin