Sylwia Żukowska - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i doskonałą obsługę... Sylwia Żukowska Aneta - ocena (1) Fotografia jego jest tematyczna i bardzo dokładna Aneta Eliza - ocena (1) Konkretny fotograf, super zdjęcia Eliza
Ewa - ocena (2) Moniś....do Ciebie i do wszystkich zainteresowanych i tych,które tylko... Ewa Joanna - ocena (2) Moniko, dziękuję, że mnie zachęciłaś do wzięcia udziału w sesji. Ja tak... Joanna Sara - ocena (2) Przemiła atmosfera podczas sesji. Pani Monika miła profesjonalna i rzetelna... Sara Teresa H. - ocena (2) Monika G - foto - dzięki Tobie mam dzisiaj wspaniały dzień. Odebrałam... Teresa H. Magdalenka - ocena (2) Super profesjonalna sesja. Polecam każdemu. Monika bardzo dziekuje Magdalenka Ania M. - ocena (2) Bardzo obawiałam się tej sesji,mówiłam ,że to" nie dla mnie"Jednak Monika... Ania M. justyna - ocena (2) Chciałbym podzielić się moją niezwykle pozytywną opinią na temat sesji... justyna Agata - ocena (2) Sesja u Moniki była niesamowitą przygodą! Jest Ona niezwykle ciepłą,... Agata Ewa - ocena (2) Monika jest profesjonalistką.Wszystko dopięte na ostatni guzik. Cudowna... Ewa Dorota - ocena (2) Byla to moja pierwsza sesja gdzie się trochę stresowałam. Wcześniej mieliśmy... Dorota Marina Sav - ocena (1) Moniko, dziękujemy za wspaniałą sesję zdjęciową! Twoje umiejętności i talent... Marina Sav Mariusz - ocena (1) Bardzo miła współpraca i szybka realizacja zlecenia! Super ! Mariusz Natalia - ocena (1) Polecam serdecznie Pana Łukasza, bardzo profesjonalnie wykonana sesja... Natalia Wiktoria - ocena (1) Idealne wyczucie chwili. Pełen profesjonalizm. Polecam! Wiktoria Elżbieta - ocena (1) Bardzo dobrze wykonane zdjęcia. Pełen profesjonalizm . Polecam Pana Łukasza. Elżbieta Marcin - ocena (1) super wykonana sesja - polecam Marcin Aleksandra - ocena (1) Współpraca na najwyższym poziomie, terminowość, kreatywność i przede... Aleksandra