Paweł Białas Texet - ocena (1) Współpraca z ekipą Szajewski.com przy sesji zdjęciowej była naprawdę spoko... Paweł Białas Texet Kasia - ocena (1) Monika to czarodziejka obrazu i świetne oko :) Kompletnie nie umiem pozować i... Kasia Kamila i Jacek - ocena (2) Super profesjonalizm, fantastyczne pomysły, cierpliwość do początkujących... Kamila i Jacek
Nina - ocena (1) Pani Marzena bardzo miła i profi w swojej dziedzinie. Najważniejsze że... Nina Magda W - ocena (2) Mam 45lat i pierwszy raz byłam na sesji zdjęciowej. Mocno się denerwowałam,... Magda W Irena Ladko - ocena (1) Profesjonalnie i sympatycznie. Polecam Irena Ladko Ryba - ocena (1) Polecamy Panią fotograf ze studia Fotograf Osowa. Piękne zdjęcia z sesji... Ryba Kasia - ocena (1) Serdecznie polecamy firmę Fotoinlove , z którą mieliśmy okazję juz kilka razy... Kasia Tomek - ocena (1) Profesjonalnie, artystycznie z sercem. Polecam. Tomek Julita - ocena (1) Profesjonalna współpraca w świetnej atmosferze. Żal było się rozstawać, a... Julita Krystyna - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi. Piękne zdjęcia , bardzo miła Pani... Krystyna Michalina R - ocena (2) Zdjęcia kobiece- sztosy! Było ekstra! Polecam! Michalina R Natalia- prawnik - ocena (1) Fantastyczna Fotograf! Moja sesja wizerunkowa została ze mną omówiona i... Natalia- prawnik Dorota - ocena (1) Zdjęcia cudne, atmosfera wspaniałą, to co chcieliśmy i bez stresu, pośpiechy.... Dorota adrianna - ocena (1) Bardzo polecam , super fotograf , piękne zdjęcia ️ adrianna Agnieszka - ocena (1) Serdecznie polecam sesję fotograficzną u Moniki. Monika potrafi stworzyć... Agnieszka Aleksandra - ocena (1) Piękne wyczucie estetyki. Polecam :) Aleksandra Asia - ocena (1) Polecam, miło i profesjonalne!!!! Asia Zuza - ocena (1) Bardzo polecam. Profesjonalistka w 200%. Zuza Emilia - ocena (1) Pani Marzena jest super fotografem, serdecznie polecam Emilia