Daria - ocena (1) Jestem wdzięczna, że trafiłam właśnie do Patrycji na sesję, stworzyła dla nas... Daria Ania - ocena (1) Pan Łukasz to doświadczony fotograf pełen pasji. Sesja przebiegła w miłej... Ania Kate - ocena (1) Przepiękne, klimatyczne zdjęcia Kate
Joanna - ocena (1) Profesjonalizm, terminowość i piękne zdjęcia. Zdecydowanie polecam Pana... Joanna Marta - ocena (1) Mogę z czystym sumieniem polecić fotografa Łukasza, profesjonalnie podchodzi... Marta Monika S. - ocena (1) Na sesji u Agaty byliśmy drugi raz. Atmosfera była cudowna, studio... Monika S. Joanna - ocena (1) Na sesję świąteczną do Agaty wybieraliśmy się lekko zestresowani, ponieważ... Joanna Justyna Uszlińska - ocena (1) Studio p. Agaty znalazłam przez Instagram. Lokalizacja okazała się wprost... Justyna Uszlińska Anna Rek-Niedziałkowska - ocena (2) Agata to profesjonalistka w każdym calu. Delikatna, ciepła, cierpliwa, podąża... Anna Rek-Niedziałkowska Emilia Ruszkiewicz - ocena (1) Agatka, to niezwykle przemiła osoba, a przy tym mądra, radosna, pełna pasji... Emilia Ruszkiewicz Julia TK - ocena (1) Piękne studio, a jeśli nie w studiu to Agata dosłownie zrobi studio wszędzie,... Julia TK Magdalena - ocena (1) Polecamy z całego serducha Profesjonalne podejście, w dodatku luźna i domowa... Magdalena Aleksandra - ocena (1) W prezencie na swoje 40-ste urodziny otrzymałam voucher na sesję sensualną do... Aleksandra Kamila - ocena (1) Chciałbym serdecznie polecić tego fotografa! Profesjonalizm na najwyższym... Kamila Wszetecznik - ocena (1) Sesja apartamentu pokazała, że Pani Paulina jest utalentowanym fotografem,... Wszetecznik Oliwia - ocena (1) Sesja kobieca u Agaty to był najlepszy prezent jaki mogłam sobie sprawić.... Oliwia Krysia u Arek - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni, zdjęcia ślubne i weselne + klip, konkretnie... Krysia u Arek Danuta - ocena (1) Niesamowita fotografka, potrafiąca zdziałać prawdziwe cuda w swoim atelier.... Danuta Ania - ocena (1) Fotoreportaż ślubno-weselny w kwietniu 2024 Profesjonalne podejście,... Ania Anna Irga-Staniukiewicz - ocena (1) Agata jest odpowiednią osobą na odpowiednim miejscu. Świetnie wyłapuje... Anna Irga-Staniukiewicz