Fotopunkt

Aparaty fotograficzne

Gdańsk, Politechniczna 7

Fachowa naprawa aparatow. Polecam! (1) Polecam serwis aparatow. Fachowa i rzetelna naprawa. Kasia naprawa po serwisowa (1) chciałem naprawić moja ukochaną lustrzankę nikona w serwisie w warszawie,... Kula smieszek_21 (1) Bardzo fachowo podchodzą do naprawy aparatu. Wszystko zostało szybko i... Kasia
naprawa apartu z wody (1) polecam z całego serca ten punk serwisowy, uratowali mój ukochany aparat... waldi naprawa fotoaparatu..... (1) ...którego inny serwis nie chciał się podjąć... leszex wodowanie aparatu (1) byłem na urlopie na kajakach, wpadłem do wody z całym sprzętem... zenon Punkt warty polecenia (1) Wcześniej naprawiałam aparat w innym punkcie, ale nie byłam zadowolona,... Aga Super (1) Parokrotnie naprawiałem tu migawkę w zenitach i było OK. Kupowałem aparat,... ziomek Nie polecam !!!!!! (2) Za naprawe zażądali 200 zl gdzie aparta był wart 230 zł a w domu został... marta zawiedziony (2) totalnie odradzam. zepsuli aparat i zrzucili odpowiedzialność na klienta. Bolek zadowolony (1) Jestem bardzo zadowolona z usług serwisu, urzekła mnie fachowość i szybkość... Marzena z Gdańska Romuald - opinia (1) Obsługa bardzo miła i uczynna.Udzielono mi fachowej pomocy w wyborze zakupu... Romuald POLECAM!! (1) Aparat naprawiony szybko i w dobrej cenie. Zostały mi udzielony dokładne i... Basia nic szczególnego (2) pytanie o szacunkową cenę naprawy przy oddawaniu sprzętu: "rozkręcimy to... panda Świetny serwis (1) Jestem bardzo zadowolony z naprawy , Panowie naprawia chyba kazdy typ aparatu... Luk J.