Fotowoltaika - aplikacje

Macie jakieś apki dla osób, które działają w tej branży? Sugestie, podpowiedzi?
Jakie rozwiązania? Mogą być płatne apki - najważniejsze są możliwości.
Macie jakieś podpowiedzi?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

EcoMaganer jest spoko. Znasz? Darmowa, dosyć prosta, ale ma kilka funkcji, które faktycznie robią różnicę.
W necie jest demo - sprawdź sobie. Mnie się mega przydaje opcja szukania części po najniższej cenie.
Mega opcja ;-)

Jak z tego można skorzystać? Znalazłem stronę, jest demo, ale nie widzę opcji instalacji.
Gdzie ją znajdę?

Załóż konto na stronie. Poza tym w demie macie przecież pokazane wszystko funkcje - to jeśli chcesz tylko zobaczyć, jak to działa.
Ale ogólnie to nie wiem, czy jest jakaś sensowniejsza tego typu apka ;-)

Dobra, mam ;-) A powiedz mi jeszcze - faktycznie zamawialiście z tego? I znajdowaliście najtaniej?
Dasz przykład konkretnych części, które udało się tak najbardziej opłacalnie załatwić?

U nas to nie jest masówka - było kilka zamówień, ale faktycznie trafionych. Przecież przed zamówieniem możesz łatwo sprawdzić ceny elementów w sieci. Tutaj faktycznie ta cena jest najfajniejsza. No ale sprawdź, to wtedy będziesz wiedzieć więcej.

Polecam https://zieloneq.pl/ Najlepsi specjaliści od fotowoltaiki w naszym kraju.

Inne tematy z forum

Kamień dekoracyjny w dużym pokoju? (44 odpowiedzi)

Planujemy położyć na głównej ścianie pokoju. Jak Wam się podoba? Czy mogę na nim powiesić telewizor?

wiertarko wkrętarka jaka? (37 odpowiedzi)

Czy jest może jakaś wiertarko wkrętarka, która nie kosztuje dużo a jest godna polecenia? Chodzi...

ile czasu potrzeba aby wykończyć mieszkanie 42m2 (41 odpowiedzi)

Witam, mam pytanie : ile mniej więcej potrzeba czasu aby wykończyć mieszkanie 42m2 w stanie...