ania - opinia (1) Zamówione szyby super prezentują się w naszej kuchni. Panowie doradzili i... ania Polecam jakość (1) Zamówiliśmy szkło do kuchni i jesteśmy z żoną bardzo zadowoleni. adam Ada - opinia (1) Firma zrealizowała mój pomysł w 100 %. Druk na szkle do kuchni oraz... Ada
klient - opinia (3) Wykonanie szyby bez zastrzeżeń, bardzo dobry jakościowo nadruk. Niestety... klient polecam (1) fototapeta i cyfrowy druk na szkle zamówiony do mojego gabinetu oceniam... Norbert Polecam w 100% (1) Bardzo szybka przesyłka, obraz spelnia moje oczekiwania w 100%, jestem bardzo... razmes894 OK (1) Realizacja projektu przebiegała sprawnie i profesjonalnie na każdym etapie.... MS Krzysztof - opinia (1) Profesjonalnie, szybko i sprawnie. Polecam firmę Foturia. Firmę nam polecono,... Krzysztof Asia - opinia (1) Na swoje zamówienie musiałam poczekać 10 dni, ale za to jak już mam moje... Asia Wspaniala jakosc wyduków, super obsługa, dobre ceny (1) polecam zakupy w tym sklepie bardzo szybka realizacja, b. dobry kontakt ze... adamsky