Foxana

Warsztaty samochodowe

Sopot, al. Niepodległości 711

Stefan - opinia (1) Przegląd wykonany bardzo sprawnie i punktualnie w umówionym czasie. Polecam. Stefan Polecam (1) Korzystalem zarówno z serwisu jak kontroli pojazdu. Wszystko zrealizowane... Pawel Kontrola roczna na + (1) Byłem w warsztacie już dwa razy, za każdym razem, rok po roku, na kontroli... Razmus Ozyrion
Odradzam (1) Stanowczo odradzam robienie czego kolwiek w tym warsztacie, Przy wymianie... Kris Odradzam - chamska obsługa (2) Nie korzystajcie z tej stacji kontroli pojazdów – Panowie tam pracujący... Krzysztof Szybko, sprawnie i cenowo przystępnie (1) Korzystam z usług tej stacji od paru lat. Przeglądy,wymiany olejów, naprawy... Skoda Fabia Przegląd roczny do dowodu (1) Byłem w tym zakłądzie wykonać przegląd roczny z wbiciem pieczątki do dowodu.... rethar klient - opinia (1) Podziękowania dla pana diagnosty który znalazł co jest powodem stuków w moim... klient Polecam. (1) Wszystko w porządku. Już kilkakrotnie korzystałem z Stacji kontroli jak i z... Janek oszukany - opinia (2) Przez rzekomą naprawę mojego smochodu, uszkodzili mi drogie elementy w moim... oszukany Jestem zadowolony (1) Po trafnej diagnozie mechanika, wymieniałem łącznik stabilizatora. Naprawa... ... strzał w dziesiątke (1) Podziękowania dla pana diagnosty który znalazł co jest powodem stuków w moim... adam akumulator.. (1) dzwonie do foxany na "warsztat" i mowie ze kupilem przed sec. u nich w... tomek żenada (2) Po telefonicznym poinformowaniu usterki, tj. fakcie ze chcialabym odkrecic 2... Garcija ZA DROGO !!!!!! (2) musiałem pomagac w naprawie układu hamulcowego -odpowietzranie za wymianwe... TOMEK Fuszerka! (1) Kupiłem auto serwisowane w tym warsztacie. Gdy chciałem wymienić olej... wkurzony