polecam!! (1) naprawdę warto się wybrać, świeże i bardzo smaczne. zamiast okropnej surówki... sss ach (2) Fragola to azyl na chwilę z czymś smakowitym, to moment zatrzymania w... magdalema Super klimatyczne miejsce (1) Czy ciepło czy zimno Fragola zawsze ma swój niepowtarzalny klimat. Pyszne,... M
wdzięczna jubilatka (2) Chcę serdecznie podziękować właścicielom Fragoli za wspaniałe przyjęcie... Marysia polecam (1) Przyjemna knajpka na uboczu, do której na pewno jeszcze nie raz... Majka Nazwałbym to włoskim bistro (1) MOŻE BYĆ!! SZAŁU NIE MA ALE Z TEJ NĘDZY RESTAURACYJNEJ W GDYNI SPOKOJNIE... Siemanko Polecam (1) To była nasza pierwsza wizyta w tej restauracji, ale pewnie nie ostatnia:).... klienci magicznie (1) uwielbiam takie kameralne miejsca! przepyszne jedzenie (moja ukochana włoska... anna rossa Kawałek cienia... (1) Z racji zawodu (doradca private banking) większość dni roboczych spędzam w... Krzysztof brakowało takiego miejsca... (1) Staramy się raz w tygodniu wpadać do Fragoli na obiad lub na kolacje, albo na... Ola bosko (1) Cale szczęście, że to rzut beretem od miejsca gdzie mieszkam, dziś byłam... Manda zaskoczenie na niedzielnym spacerze (1) Razem z mężem wybralismy się na spacer a gdy zaskoczył nas deszcz bylismy... elka