Jaccc - opinia (1) Od ok 4 lat korzystam z usług salonu profesjonalna obsługa bardzo dobry... Jaccc Polecam (1) Byliśmy w salonie na pierwsze strzyżenie (6 miesięczny szczeniak Shih Tzu).... Wojtek NIE POLECAM (1) Niestety miałam przyjemność skorzystać z usług tego zakładu. Brak wiedzy... Anna
Polecam !!! (1) Jestem zachwycona ! :) Moja Pusia wyszła z salonu ślicznie ostrzyżona,... Emilia Świetny Salon dla psów (1) byłam na strzyżeniu z 0,5 rocznym Yorkiem, świetna i miła obsługa, bardzo... dorota Polecam (1) Bardzo polecamy salon dla piesków !!! Dyzio polecam (1) Polecam wszystkim tego fryzjera. Mój piesek wyszedł od pani Ewy pięknie... Anna Polecam!! :) (1) Godny polecenia Salon! Przekonaliśmy się o tym na własnej, a dokładniej - na... Barbara SUPERRR !!! (1) Mam bardzo małego pieska, ale charakternego ... Pani nie próbował nawet... Paulina Rewelacja polecam! (1) Po wizycie u Pani Ewy moja sunia Miki mieszaniec yorka i shi tzu nigdy nie... eviva32 Jerzy - opinia (1) wspaniała obsługa i fachowość Pani Ewy. To atuty aby tam ostrzyc pieska. Jerzy ZDECYDOWANIE POLECAM! (1) Wczoraj byłam z moim maltańczykiem na strzyżeniu. Pani wspaniale podeszła do... Ula Jest GIT (1) Moj piesk też po dłuższym okresie dał się obciachać i ... wygląda w końcu... McRoy dla mnie bomba :D (1) Po kilku latach dalem sie namowic aby zabrac psa do fryzjera i... jestem... andrzej86