Jacek - ocena (1) Polecam, jest to firma w której mogę kompleksowo naprawić samochód, od... Jacek Mariusz - ocena (1) Super warsztat mój samochód po stłuczce naprawiony , ładnie polakierowny ,... Mariusz Mariusz - ocena (1) Warsztat super ,miła obsługa , szybka diagnoza usterka naprawiona jestem... Mariusz
Agnieszka W. - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z naprawy mojego volkswagena, w końcu po wielu... Agnieszka W. Waldemar - ocena (1) W pełni profesjonalne i rzetelne podejście. Miła atmosfera. Objaśnienie... Waldemar Bartosz - ocena (1) Pełen profesjonalizm.Polecam Bartosz Jarek - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam firmę Fred. Korzystamy z ich usług zarówno... Jarek Daniel - ocena (1) Najlepszy serwis samochodowy. Merytoryczni i skuteczni. Daniel Anna - ocena (1) Przemiła i profesjonalna obsługa. Polecam! Anna Lenon 72 - ocena (1) Fachowa i bardzo pomocna obsługa,szybki termin realizacji usługi. Lenon 72 Krzysztof - ocena (1) Polecam profesjonalne podejście do klienta wszystko sprawnie i bardzo fachowo Krzysztof Marcin - ocena (1) Absolutnie profesjonalnie. Szybko, sprawnie i w dobrej cenie Marcin Krzysztof - ocena (1) Szybka diagnoza i szbka robota, polecam bardzo. Krzysztof Barbara Arys - ocena (1) Bardzo profesjonalna i fachowa obsługa klienta Barbara Arys Piotr.S - ocena (1) Korzystam z firmy Fred 8 lat. Samochód zawsze solidnie zrobiony i na czas... Piotr.S Piotr - ocena (1) Jak tylko coś niepokojego się dzieje z autem odwiedzam Freda sprawdzona i... Piotr robert - ocena (1) Szybko fachowo i umiarkowanie cenowo . robert meehoo - ocena (1) Doskonała współpraca! Praca wykonana na czas. Super jakość wykonanej naprawy!... meehoo Jacek - ocena (1) Profesjonalne podejście do klienta,pracynie ma rzeczy niemożliwych dla... Jacek JakubK - ocena (1) Od lat naprawiam auta w tym warsztacie. Zawsze profesjonalnie i na czas. JakubK