Sławek - ocena (1) Za każdym razem, gdy przekraczam ich progi jestem pewien, że dokonałem... Sławek Maciej Borkowski - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i zaangażowanie.... Maciej Borkowski Maciej Borkowski - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i zaangażowanie.... Maciej Borkowski
Maciej Borkowski - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i zaangażowanie.... Maciej Borkowski Maciej Borkowski - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i zaangażowanie.... Maciej Borkowski Teodor - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe noty za profesjonalizm i jakość usług. Obsługa... Teodor Marcin - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i indywidualne... Marcin Marek - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższą ocenę za profesjonalizm i jakość usług. Obsługa... Marek B. Arys - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i wyjątkową obsługę... B. Arys Mat - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i dbałość o klienta.... Mat Marcin - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i zaangażowanie.... Marcin Michał Andryskowski - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i doskonałą obsługę... Michał Andryskowski Elżbieta K. - ocena (1) Auto zabrane na czas, usterka naprawiona sprawnie i bez żadnych komplikacji.... Elżbieta K. Sławomir - ocena (1) Szeroki wachlarz usług, profesjonalne podejście doradców oraz serwisantów,... Sławomir Ireneusz Ciegert - ocena (1) Miła i profesjonalna usługa i krótki czas realizacji zlecenia Ireneusz Ciegert Piot M - ocena (1) Fachowa obsługa, rzetelność i profesjonalizm polecam Piot M Barbara - ocena (1) Diagności pierwsza klasa,bardzo pomocni i życzliwi. Barbara Maria - ocena (1) Przemiła obsługa, panowie z obsługi dziękuję za super szybką akcję z moim... Maria Tomasz - ocena (1) Pełen profesjonalizm i podejście do klienta. Umówiłem się na konkretną... Tomasz Dorota - ocena (1) Super fachowa obsługa Pan Sławek stanął na wysokości zadania, od teraz moje... Dorota