Beton arch. (1) "Betonowa" ściana wyszła super, wykonanie bez zarzutów, polecam. A Tynk strukuralny (1) Praca wykonana szybko i starannie , fachowe doradztwo .Polecam Darek Gdynia kwiaty na scianie (1) wszytko w porzadku, jestem bardzo zadowolona z wykonanej uslugi :) Ewa
Renata - opinia (1) obraz rewelacyjny, Renata Artystyczne malowanie ścian (1) Pan Bartek - bardzo rzetelny, słowny, zawsze punktualny - w dzisiejszych... Ilona TYNK DEKORACYJNY (1) U nas Pan Bartek wykonywał tynk dekoracyjny i efekt jest naprawdę piękny i... aj Fachowiec godny polecenia! (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Panem Bartkiem. Praca wykonana... Marek Wach Trawertyn na ścianie (1) Pan Bartek kładł u nas w salonie trawertyn. Tynk idealnie pasuje do... Ola Białek Malowidło ścienne (1) Kompetentna osoba na właściwym miejscu, polecam! Marta Solidny fachowiec (1) Solidny i uczciwy,jeżeli ktoś wie czego chce, to trafił pod dobry adres, bo... Roxi Stiuk (1) Pan Bartek wykonywał w naszym mieszkaniu stiuk wenecki. Sciany wygląbają... Hania i Marcin OTOCIENTTO- tynk strukturalny (1) Chciałam w salonie, by ściana która jest dość duża była reprezentacyjna , ale... Katarzyna Bylińska Marcin - opinia (1) Z czystym sumieniem polecamy wykonawcę. Dekoracje wykonane profesjonalnie,... Marcin Tynk Stiuk (1) Tynk Stiuk w kolorze beżowym na ścianie schodowej wygląda pięknie, tak jakby... Sylwia Sz. Ewa - opinia (1) Pan Bartek - konkretny, rzeczowy, dokładny, imitacja betonu wykonana bez... Ewa A.W. - opinia (1) Profesjonalne podejście do sprawy, rzetelność, wysoka jakość usług, dobry... A.W. Ściany ze stiuku (1) Ściany ze stiuku Agnieszka Sobol Polecam - dobry fachowiec (1) Profesjonalizm: fachowość, dokładność, dobór kolorów idealny, terminowość. Klient Polecam (1) Zdecydowanie polecam współpracę z panem Bartkiem.Korzystaliśmy z jego usług... Ola i Maciek SUPER (1) Gorąco polecam korzystanie z usług dekorowania ścian przez Pana Bartka.... Ola