Pat - opinia (1) Zdażyło mi się kilkukrotnie zamawiać pizzę online. Szybki dowóz, miła... Pat pyszne jedzenie (1) Pyszne jedzenie, duzy wybor dań, kazdy znajdzie cos dla siebie. Miła i... Kasia polecam! (1) Polecam tą restaurację, jedzenie jest pyszne, miła obsługa, krótki czas... Julia
Uwaga ! Proszę omijać szerokiem łukiem (1) Prawdziwy dramat. Na dostawę czekaliśmy 150 min. ( 2,5 godziny ) pizza... ANONIMOWY Zmiana na gorsze (1) Niestety jedno z miejsc, które do niedawna było tzw. pewniakiem już do nich... Marta zawiodłam się (1) bardzo się zawiodłam! obsługa słabiutka - dziewczyna nie jest w stanie... xxx Smacznie i świeżo (1) Ceny może nie są najniższe, ale jedzenie jest ich warte! Pyszne i czas... Asia Smacznie (1) Jak ktoś jest na zakupach, warto wstąpić, smacznie i miło Ola czasem warto poczekc (1) To jedzenie było pyszne dziękuję polecam Daniel Wszystko pysznie (1) Smaczne jedzenie i miła obsługa. Marta polecam bo (1) jest smacznie i duże porcje ania Bardzo smakowało mi jedzenie w fresco (1) Smacznie xyz Zawsze, ale to zawsze było super. Polecam. (1) Jadam zarówno na morenie i na matarni i jak do tej pory nie zawiodłem się ani... marcin bardzo słaba pizza - nie polecam (1) nie polecam zamawiania pizzy. Skorzystałem przez pysznepl i bardzo, bardzo... michał Pizza ok (1) Lokal fajny. Czekałem na pizze 10 min, czyli ok. Obsługa całkiem miła. Pizza... MO Pyszne jedzenie (1) Nie rozumiem skąd ta nagonka . Jem w tej restauracji kilka razy w miesiącu i... Justyna Masakra (1) Porażka. Ludzie, omijanie tej .. restauracji wyjdzie Wam na dobre. Krótko:... Andi Pyszne jedzenie, w ciekawych kompzycjach i bardzo duże porcje. Bardzo polecam (1) Zupełnie nie rozumiem negatywnych opinii na temat Fresco. Jest to moja i... Dorota ŻENADA Z ZAMÓWIENIEM PRZEZ TELEFON (1) Skandal, nie polecam!!! Czekliśmy na pizze 2 godziny, choć pizzeria od... MICHAŁ Zamawianie online - odradzam!! (1) Zamówiłam online. Jednym słowem MASAKRA.. Czas oczekiwania 3 godziny!!! Ja... Anna