Fresh Garage

Auto detailing Pranie tapicerek Myjnie ręczne

Gdańsk, Juliusza Słowackiego 83

Tom - ocena (1) Skorzystałem z usług autodetailingu i jestem zadowolony z efektu. Auto... Tom Ola - ocena (1) Bardzo polecam, konserwacja podwozia wykonana solidnie ! Ola Rafał - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam Fresh Garage! Od pierwszego kontaktu aż po... Rafał
Adam - ocena (1) Super podejście do klienta i ekstra wykonana praca! Ceny przystępne Adam Alicja - ocena (1) Bardzo polecam, auto po wizycie wyglądało świetnie! Panowie dbają o każdy... Alicja Leo - ocena (1) Samochód jak nowy, polecam mocno! Leo enderr - ocena (1) Świetna robota! enderr Chinaman - ocena (1) Najlepsze w Trójmieście! Polecam! Chinaman Piotr - ocena (1) Reflektory po regeneracji jak nowe, gorąco polecam Piotr Marcin - ocena (1) Polecam. Super obsługa. Marcin Vk - ocena (1) Samochód jak nowy Vk Artur - ocena (1) Świetna obsługa i profesjonalne podejście! W Fresh Garage w Gdańsku naprawili... Artur Kamil - ocena (1) Super miejsce polecam z czystym sumieniem każdemu. Usługa wykonana na... Kamil Tomasz - ocena (1) Wyciaganie wgniotki Pan mega uzdolniony profesjonalista nie ma lepszego w... Tomasz kaczorek@karek.pl - ocena (1) Jestem zadowolony z jakości usługi i polecam kaczorek@karek.pl Konrad - ocena (1) Zawsze dbałem o swoje samochody, jestem perfekcjonistą i nigdy nie byłem do... Konrad Magda - ocena (1) Odebrałam samochód po praniu po wylaniu mleka przez dziecko mojej siostry,... Magda Łukasz - ocena (1) Witam, jako szary zjadacz chleba, posiadacz skoda octavia 2010 rok... Łukasz Grzegorz - ocena (1) Kurcze usunęli duży odprysk na mojej szybie na wysokości oczu. Naprawdę... Grzegorz Dominik - ocena (1) Chłopaki zajęli się usuwaniem wgnieceń w moim mercedesie i wyszło świetnie.... Dominik