kaczorek@karek.pl - ocena (1) Jestem zadowolony z jakości usługi i polecam kaczorek@karek.pl Konrad - ocena (1) Zawsze dbałem o swoje samochody, jestem perfekcjonistą i nigdy nie byłem do... Konrad Magda - ocena (1) Odebrałam samochód po praniu po wylaniu mleka przez dziecko mojej siostry,... Magda
Łukasz - ocena (1) Witam, jako szary zjadacz chleba, posiadacz skoda octavia 2010 rok... Łukasz Grzegorz - ocena (1) Kurcze usunęli duży odprysk na mojej szybie na wysokości oczu. Naprawdę... Grzegorz Dominik - ocena (1) Chłopaki zajęli się usuwaniem wgnieceń w moim mercedesie i wyszło świetnie.... Dominik Aleksander - ocena (1) Byłem w Freshgarage z moim Fordem Focus 2013 na konserwacji podwozia i jestem... Aleksander Miras - ocena (1) Świetna polerka samochodu oraz lamp. Naprawdę nie sądziłem że 20 letni lakier... Miras Magda - ocena (1) Pełen profesjonalizm, świetny kontakt. Usługa wykonana fachowo i dokładnie.... Magda Przemek - ocena (1) Chciałbym podzielić się moimi pozytywnymi wrażeniami dotyczącymi konserwacji... Przemek Anatol - ocena (1) Byłem bardzo zaskoczony, że dostałem tak dobrą jakość za tak przystępną cenę.... Anatol NYX - ocena (1) I'm very pleased with their work. My car just came off the assembly line again. NYX W.K. - ocena (1) Polecam ten detailing W.K. Mateusz - ocena (1) Auto jak nowe. Bardzo miła obsługa, z czystym sercem mogę polecić! Mateusz Daniel - ocena (1) Gorąco polecam. Oddałem samochód po gradobiciu, gdzie sporo firm odmówiło... Daniel Seba - opinia (1) Mega robota byłem dzisiaj z wgniotka dość sporą wyjechałem od fachowców mile... Seba Lu - opinia (1) Jestem stałym klientem, jeszcze się nie zawiodłem. Oby tak dalej! Lu Leszek - opinia (1) Wyciągnięcie wgniotek zrobione bez zarzutu, nie widać że tam były. Robota... Leszek Superb - opinia (2) Profesjonalna obsługa - usuniecie" wgniotki" - szybko , efekt rewelacyjny... Superb Piotr - opinia (1) Super ekipa, goraco polecam,szybko, sprawnie i zawsze do dogadania ;) Piotr