Fresh Up Juice Bar

ktos moze pracowal i zechce podzielic sie wrazeniami?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Fresh Up Juice Bar

ponawiam pytanie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

ostatnio non-stop pojawiaja sie ogloszenia.... ktos cos wie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja nie pracowałam ale byłam na rozmowie. Właścicielem jest jakiś turas co ledwo mówi po polsku. Niby jest umowa o pracę. 6zł/h. Facet stwierdził, że jednak się nie nadaję bo nie mam doświadczenia w pracy w takim barze. W takim razie po co mnie w ogóle zapraszał na rozmowę skoro widział CV? Odpowiedziałam mu na to, że może i nie mam doświadczenia ale praca nie wydaje się trudna i myślę, że dałabym sobie radę. On na to: "No nie wiem czy nie jest trudna, trzeba obierać marchewkę i pomarańcze..." No myślałam, że padnę na miejscu... Czy obieranie marchewki jest trudne?
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 2

haha świetna odpowiedz z ta marchewką, to gdzie indziej do obierania ziemniaków to już mgr. będą potrzebować
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ciapate po prostu mają niskie mniemanie o kobietach i traktują je jakby były głupsze od kury więc się nie dziw że potraktował CIę jakbyś nie umiałą obrać marchewki :) poza tym jakby mi ktoś zaproponował 6zł/h to już bym wstała i powiedziałą żeby sobie ściągnął ciapatego kuzyna do roboty
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Niestety takie są realia, że nigdzie nie znajdziesz pracy za więcej niż 6zł/h więc co zrobić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Jak się nic nie potrafi, tj. nie zna się przynajmniej jednego j. obcego na poziomie min. komunikatywnym, nie potrafi się obsłużyć smart tel. / laptopa / palmtopa / "lustrzanki" (aparatu fot. dla niekumatych) lub innych urządzeń biurowych, nie jest się twardym w negocjacjach z kontrahentami i w relacjach z przełożonym oraz elastycznym wobec życzeń klienta, a przy tym nie trzeba mieć wykształcenia nawet średniego (nie mówiąc już o wyższym) - wystarczy wg. mnie ukończone technikum tylko narzekać jak Ty ~Olu to faktycznie pracuje się za 6 zł lub co łaska, znaczy w tym konkretnym przyp. co Arab Ci da... Do tego pełna dyspozycyjność i mobilność w przemieszczaniu się po Polsce.
P.S. Dziś każdy świadomy polski pracownik powinien znać Kodeks Pracy na wyrywki (dot. osób posiadających umowę o pracę przynajmniej na okres próbny) by nie obudzić się kiedyś w nocniku :-(

następny palant ,,, tytuł dobry pracodawca,takich nie brakuje.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Szef to nie turas tylko marokańczyk a po polsku mówi bardzo dobrze, jako szef jest świetny, miałam ich już kilku i on jest zdecydowanie najlepszy, moge pracować jak chce , kiedy chce i o nic nie robi problemów . fakt 6 zl to tyle co nic no ale jak nic lepszego nie da sie znaleźć dobre i to :)
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 15

Trzeba sie nauczyć obsłużyć kase czytnik kartka i przede wszysktim mieć doświadczenie przy pracy z innymi ludźmi i ladną twarz żeby przyciągać klientów .

super praca!:) umowa podpisywana praktycznie od razu , sprawdzają książeczki sanepidowskie, wypłata terminowo- 10 dnia miesiąca przelew na konto. Atmosfera bardzo przyjemna, można rozmawiać o wszystkim. Szefostwo bardzo komunikatywne i uczciwe.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Bardzo dobrze tylko niektóre panie kradną

Inne tematy z forum

Flextronics Tczew - Opinie (16 odpowiedzi)

Za tydzień mam rozmowę w tej firmie na stanowisko operatora (giętarka) produkcji przez agencję...