Studio Fryzjerskie

Fryzjerzy

Gdynia, Strzelców 11

Halina - opinia (1) Wizyta u Pani Magdy to czysta przyjemność. Duża kultura osobista, duża... Halina Sandra - opinia (1) Najlepsza od lat. Wykonanie, podejście, produkty, 10/10. Sandra Specjalistka w swojej dziedzinie! (1) Od lat trafiałam do różnych salonów fryzjerskich, aż trafiłam na Magdę. Nie... Olivia Oliv
Polecam serdecznie! (1) Do Pani Magdy uczęszczam od lat i nie mogę się doczekać kiedy tam wrócę, bo... Magda K Iza - opinia (1) Bardzo się cieszę, że trafiłam do salonu Pani Magdy i Pani Justyny - obydwie... Iza Polecam gorąco !! (1) Wszystko na najwyższym poziomie! Strzyżenie, koloryzacja, atmosfera Marika - opinia (1) Bardzo długo szukałam dobrego fryzjera i cieszę się, że trafiłam na panią... - opinia (1) Świetna obsługa pełen profesjonalizm. Bardzo zadowolona (1) Bardzo polecam, pełen profesjonalizm i mila atmosfera :) Joanna polecam (1) Polecam Monika polecam (1) Od dobrych paru lat jestem zadowoloną klientką, gwarantowana fachowa obsługa... M. Biel Polecam!!! (1) Polecam salon Pani Magdy za profesjonalne, indywidualne podejście do klienta,... Asia Najlepszy salon fryzjerski, poprostu the best (1) Jestem klientką pani Magdy od kilkunastu lat i nie zmieniam salonu bo jestem... Iwona Najlepszy salon w Gdyni (1) Za każdym razem profesjonalnie!Indywidualne podejście do klienta! Miła... Kasia Polecam (1) Profesjonalnie, począwszy od doboru fryzury i koloru, na udanej realizacji... Joanna Salon na Fikakowie (1) Super salon. Pani Magda zawsze pomocna, trafnie doradzi, wykona perfekcyjnie.... Ania Polecam!!! (1) Polecam ten salon, na pewno tam wrócę. Magda Bardzo polecam (1) Korzystam z usług Pani Magdy od ponad 10 lat, ze względu na bardzo... Magda Polecam ! (1) Profesjonalizm, doświadczenie miła atmosfera i co najważniejsze... zawsze... Polecam ;)