Fryzjer kurs

Temat dostępny też na forum: Nauka
Witam wszystkich. Mam pytanie gdzie w 3miescie a najlepiej w gdyni zrobic dobry kurs fryzjerski. Podkreslam dobry gdzie zdobede praktyke a nie naucze sie pisac teorii w zeszycie ;-0((( pomocyyyyyyyyyyyyy;_:(((
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Fryzjer kurs

Dobry kurs fryzjerski jest w pruszczu gdańskim , troche daleko ale uczą bardzo dobrze. Kurs minimalny trwa dwa miesiace i w sumie jest ciagla praktyka na ludziach , ktorzy przychodza z ulicy na własną odpowiedzialność. Polecam .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

dziekuje slicznie ;-) tez slyszalam o tym kursie z eponoc dobry, mi wlasnie zalezy na praktyce a nie ciaglym pisaniu w zeszycie ;-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

W salonie BOGNA HAIR DESIGN są organizowane indywidualne kursy fryzjerskie. Zapraszamy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam. Bardzo prosze o podanie mi nr tel. czy jakich kolwiek namiarow na ten indywidualny kurs. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy to jest ten adres:???ul. Szeroka 18/19. Gdańsk ???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Tabletki perfect bust na powiekszenie biustu. Czy działają? (76 odpowiedzi)

Od razu piszę tutaj jedno. Nie jesem jakoś specjalnie napalona na tego typu specyfiki, bo nigdy...

Skup odzieży używanej w 3mieście, gdzie? (52 odpowiedzi)

cześć wszystkim! po porządkach w szafie mam 2 worki ubrań i miejsce na nowe ciuchy :) czy...

aparat ortodontyczny - gdzie założyć? (13 odpowiedzi)

polecacie jakąś klinikę gdzie można założyć aparat? Chętniej w Gdańsku. Myślę o Klinice zdrowego...