Fryzjer w Szperku. Ktoś był?

Był ktoś może u fryzjera w Szperku? Jesteście zadowolone?

Szukam jakiegoś fryzjera z inwencją, z pomysłem, ale znaleźć nie mogę. Wszędzie tylko "Jak tniemy? Tu krócej czy tak zostawić? A tu z tyłu jak?". Zero własnego pomysłu.
Jak już obetną jakoś zgodnie to i tak nigdy całkowicie zadowolona nie jestem :( A ponoć mam "takie podatne włosy", "takie fajne gęste", "takie idealne, że sie same układają..." Grrrr :/

A może jest w Gdyni jakiś fajny niedrogi godny polecenia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Fryzjer w Szperku. Ktoś był?

w szperku u Oli nie byłam ale na starowiejskiej, to jest najlepszy fryzjer u jakiego bylam, nigdy nie bylam tak obcieta jak u nich w salonie no ale strasznie drogi ;/
moja szwagierka byla niedawno w szperku i za pare refleksow jasniejszych, mycie , masaz głowy i obciecie zapłaciła 350 zł :D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

350??? ups
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja pierdziele jakie ceny-napewno maja duzo klientow
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

co przechodzę tamtędy to pusto ;)
myślałam, że to dlatego, że nikt ich jeszcze nie zna i nie zdążyli zaskarbić sobie zaufania klientów. Ale oprócz tego tu widzę jeszcze ceny wchodzą w grę
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ola to najdroższy salon fryzjerski w Gdyni. Dla bajeru mają przy myciu fotele masujące plecy i dodatkowo pani przy nakładaniu odżywki masuje głowę ...
Co do usług zależy do kogo się trafi .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Owszem jest drogi ale wiem za co płacę Po ciężkim dniu w pracy mogę się napić pysznej kawy odprężyć i zrelaksować dzięki masującemu fotelowi i masażu głowy świetne połączenie . Cena = równa się jakości :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9

Dokładnie! Polecam Salon fryzjerski O'la w Galerii Szperk . Jak wspomniała poprzedniczka cena= jakoś, czyli 100 % zadowolenia. Fryzjerka zawsze dobierze odpowiednią fryzurę do owalu twarzy, kolor farby dobierze do typu urody, zaproponuje odpowiednie zabiegi pielęgnacyjne aby ożywić włosy. Ja osobiście zawsze wychodzę zadowolona, niezależnie, która fryzjerka zajmie się moimi włosami. Ten salon poleciłam już moim koleżankom, które też są w pełni usatysfakcjonowane. A ceny są takie, a nie inne bo to nie jest zakład osiedlowy, tylko profesjonalny salon fryzjerski, z wieloletnią tradycją i wiernymi klientami. Pozdrawiam
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ja też polecam ten salon ! Mila obsługa i profesjonalne podejście do klienta. Zawsze jestem bardzo zadowolona.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

A kogo byś polecała ~100% zadowolona?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pracuje w takiej branży, że często trudno jest mi dopasować swój czas wolny do wolnych terminów jednej fryzjerki. Najczęściej trafiam do p. Magdy oraz p. Oli. Także polecam :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

o jaki salon w Gdyni na Starowiejskiej chodzi???

Ty chyba u dobrego fryzjera kobieto nie byłaś.Opcinają jak dzieci z przedszkola.Nie dość,że drodzy to jeszcze opcinać nie umieją ....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja również tam byłam z synkiem i żal normalnie nożyczkami nie potrafi obciąć dziecka pani Paulina tylko schody porobić że trzeba było maszynką ściąć włosy nie wiem jak inne panie .Ale za dziecko 30zł to dużo i strasznie

Dobry fryzjer zrobi konsultację (powinna być niezobowiązująca!) zanim zacznie dobierać fryzurę- struktura włosów, twój styl, kształt głowy i twarzy, twoje ambicje co do układania włosów:) potem razem dochodzicie do wniosku, jak fryzura jest najlepsza. Cena nie musi się równać jakości - często o cenie decyduje miejsce, w jakim prowadzone są usługi (trzeba zarobić na czynsz:). Ładnie wyglądający salon to też nie zawsze gwarancja dobrej usługi wszak fryzjerzy w nim pracujący są różni. Wiem, bo szkolę fryzjerów i zwiedzam wiele salonów w PL przy okazji takich szkoleń:) Generalnie, jak już napisałam w innym wątku, tylko 1 % fryzjerów jest dobrych, z powołania. Na prawdę:) Jeśli chcesz trafić na taką niezobowiązującą konsultację, zapraszam, to nic nie kosztuje:) sobocinska.com.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Powiem krótko nie polecam byłam dwa razy za drogo za takie usługi cięcie fatalne a młodsze fryzjerki!!!!!!!!! Ubrudziły farbą szyję że tydzień nie mogłam zmyć
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Jestem klientką wszystkich trzech salonów Ola (z reguły staram się raz na jakiś czas zmieniać fryzjera, bo każdy ma inne pomysły i wizje, co sprawia że moje fryzury nie są jedno-linijne). Za każdym razem, gdy jestem w salonie na Starowiejskiej, bądź na Fikakowie jest tam zawsze bardzo dużo klientów. W Szperku byłam na razie tylko raz, faktycznie, nie ma za dużo klientów, ale tak jest zawsze na początku, a poza tym zobaczcie ile tam jeszcze boksów nie jest otwartych, a ile już zamkniętych - po co klienci mają tam chodzić??
Co do jakości, to oprócz samego strzyżenia i modelowania, podoba mi się podejście pracowników do klientów - bardzo wysoki poziom kultury. Nie ma obgadywania, głośnych śmiechów i patrzenia spod byka cóż to za klient przyszedł i jak duży ma portfel = jaki napiwek zostawi.
Pozdrawiam cały personel i Panią Olę - trzymajcie tak dalej!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

W szperku czynsz jest o wiele tańszy niż w innych lokalizacjach tak więc i ceny powinny zostać choć trochę obniżone
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5

a Ty skąd wiesz jakie tam są czynsze? bo ja akurat wiem, że są takie same jak w innych centrach.

U Oli byłam ale na Starowiejskiej kilka lat temu i więcej nie poszłam. Miałam długie, proste włosy a zrobili mi jakąś wałkowaną szopę.

Od kilku lat chodziłam do Pani Anety ( mały salonik fryzjerski na wysokości CH KLIF, przy przystanku w stronę Gdyni Głównej ) a teraz chodzę do Pani Kasi w salonie Awangarda na Cisowej. Ceny przystępne a Kasia to cudotwórczyni, naprawdę zna się na tym co robi. Bierze wszystko pod uwagę, kształt głowy, rodzaj włosa a do tego jest konkretna, jak trzeba i jest chęć to i głowę zgoli na zawołanie ;D nie boi się, lubi eksperymentować a do tego sama ma wiele ciekawych pomysłów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9

Magda Krajewska jest dobra z salonu Ola :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Byłam parę dni temu masakra to mało powiedziane za pofarbowanie włosów zapłaciłam 260zl. Chodziło mi o całkiem co innego nigdy więcej nie pójdę i nie polecam

Ja na pewno NIE polecam wenus z pogórza Górnego, chciałam troche jaśniejszych refleksów, wycieniowania włosów, a w efekcie miałam na głowie grzyba!! Pani fryzjerka,zrobiła mi pare pasemek od dołu do prawie połowy głowy jasnych na równo! A na gore położyła bardzo ciemny brąz plus grzywkę która chciałam ale wyszła jej bardzo nie równa,w życiu nie miałam tak spierdzielonych włosów

Byłam w Szperku tylko troszkę podciąć i zapłaciłam 90 zł! Do tego fryzjerka suszyła moje włosy na szczotce i strasznie przy tym szarpała, uderzała mnie w głowę suszarką, czesała mocno szczotką mokre (!), nawet przy nakładaniu olejku była bardzo niedelikatna, czułam jak włosy sie rwą. Żałuje, ze od razu nie zwróciłam jej na to uwagi, ale myslalam sobie, że nic strasznego sie nie stanie i włosy szybko wrócą do normy. Nie wrócą, są pourywane tuż przy nasadzie i nieestetycznie odstają:/. Bardzo nie polecam, moje włosy są zniszczone i uważam, że to ona powinna mi płacic odszkodowanie, a nie ja jej 90 zl za taka ,,usluge" :d.

Witam. Jaka jest różnica według Pani między podcięciem końcówek a obcięciem włosów? Moim zdaniem jest to ta sama czynność. Nie ma znaczenia czy się obcina 1 cm czy 10 cm praca jest ta sama! Układając włosy mokre fryzura dłużej się utrzymuje bo jest odrazu nadany kształt włosom i nie wysusza się dodatkowo ich tak jak może to mieć miejsce układanie włosów suchych. Zdrowy włos przy czesaniu nie powinien się urwać zwłaszcza przy nasadzie wiec coś chyba jest nie tak w tej pani historii?

Polecam Wam dziewczyny Monikę z Twój Mobilny Fryzjer :) Dojeżdża do mnie i do kilku koleżanek na Obłuże i Oksywie i jest naprawdę świetna w tym co robi, czy to chodzi o koloryzację, czy strzyżenia czy fryzury ślubne. No i nie trzeba nigdzie wychodzić z domu :)

https://www.facebook.com/tmf.monika/
http://www.twojmobilnyfryzjer.pl

Inne tematy z forum

Jakie legginsy sportowe na silownie (4 odpowiedzi)

Dziewczyny gdzie będe mogła kupić porządne legginsy na siłownie? Chodzi mi o takie w ktorych nic...

Co na szorstkie dłonie? (69 odpowiedzi)

Dziewczyny, pomóżcie, bo nie mam pojęcia czego używać. Wszystko mnie zaczyna uczulać (nigdy nie...

Naturalne kosmetyki Polskich producentów (29 odpowiedzi)

Chwile się zbierałam do założenia tego tematu, ale już czas najwyższy machnąć kilka refleksji...