Doskonały pomysł i świetna obsługa (1) To chyba jedyne takie miejsce w Trójmieście, gdzie maluchy zamiast na nudnych... sopocka Fantastyczne miejsce !!! (1) Mój Synek, mimo, że ma dopiero roczek, na głowie ma czuprynę włosów.... Tomek z Mamą Polecam (1) Super podejście do dziecka. Moje dziecko zraziło się do nożyczek. Tam zostało... Elmer
REWELACJA! (1) To była pierwsza wizyta mojego 2,5 letniego synka u fryzjera. Generalnie... roksy Pierwsza wizyta urodzinowa Aleksa (1) Była to pierwsza wizyta zakończona pełnym sukcesem, nasz 3 latek choć wydawał... E.W Inga - opinia (1) Bardzo gorąco polecam- pani Ania jest rewelacyjna, rzęsy dokleja po... Inga SUPER:) (1) ŚWIETNA OBSŁUGA I PODEJŚCIE DO NAJMŁODSZYCH KLIENTÓW :) MOJA CÓRCIA NAWET NIE... GOSIA Polecam urodzinki w Fryzjerku! (1) W niedzielę odbyły się 12 urodziny mojej córki. Zabawa była świetna!... Beata CUDOWNE MIEJSCE :)) - WSZYSTKIM Z CAŁEGO SERCA POLECAM!!! (1) Klimat miejsca uroczy. Staranność przy wykonywaniu zabiegów - bardzo wysoka.... Marta P*O*L*E*C*A*M :))) (1) Wysoka staranność i dokładność !! Gorąco polecam!!! Wypróbowałam kilka innych... Marta Sprawnie i fachowo (1) GORĄCO POLECAM !!! Marta wspaniałe miejsce (1) Z czystym sumieniem mogę polecić zabiegi na ciało w tym... Magda Polecam (1) Po pierwsze nie znalazłem innego salonu tak ukierunkowanego na dzieci. Salon... Mariusz Super miejsce dla dzieci z fobia fryzjerska (1) Polecam-super wyposazenie i podejscie personelu! Kasia Super urodzinki !!! (1) Urodzinki mojej siedmioletniej córki zorganizowane i wyprawione w salonie... Nina 10 URODZINY CÓRKI (1) W styczniu wyprawialiśmy 10 urodziny córki. Panie prowadzące są pełne... ZADOWOLENI RODZICE Polecam.... (1) Bardzo się ciesze ,że trafiłam do tego gabinetu został on mi polecony przez... Krystyna fryzjerek :) (1) Byłam u fryzjerka z dziećmi . Bardzo sympatyczna atmosfera . Przyjazne... mama3 Jestem pod dużym wrażeniem (1) Odbyłyśmy tam niedawno pierwsze ścinanie mojej 2-letniej córeczki. Warto... Wiola Polecam wszystkim paniom! (1) Na początku grudnia zafundowałam sobie przedłużanie rzes a teraz byłam na... Ania