Witam, chodzę do fryzjera do pani Basi od kilku dobrych lat i nigdy nie spotkałam fryzjera aż z taką pasją, ta kobieta robi cuda no głowie, niejednokrotnie po wyjściu od fryzjera od Pani Basi jak i potem obcy ludzie zaczepiali mnie i pytali gdzie robią taki kolor, lub kto mnie czesze.
Oddając się w ręce Pani Basi gwarantuję 100% zadowolenia, ta kobieta czyni cuda. Wszyscy, którzy raz pójdą do pani Basi zawsze wracają i nie chcą już iść do innego fryzjera, zresztą o tym fakcie przemawia to, że na umówioną wizytę czeka się aż 2 tygodnie, nie ma możliwości zapisania się do pani Basi z dnia na dzień. Serdecznie polecam, chociaż może teraz Basia mnie zamorduje, bo osobiście uważam, że reklamy jej nie trzeba, bo już ją ma, ale kobitea ta zasługuje na słowa wielkiej pochwały, jeszcze raz polecam, i jezeli macie problem z włosami, stylizacją itd Pani Basia Wam pomoże.
Reasumują Pani Basiu wielkie dzięki za kilkuletnią obsługę z tak dużym zaangażowaniem i profesjonalizmem, do tego kobieta o wielkim sercu, dziękuję za wszystko pani Basiu!