nie polecam (2) Niestety pani fryzjerka nie popisala sie za bardzo ... moja prosba to... Marta Fajne miejsce dla kobietek ;) (1) Polecam pachnące peelingi i maski na ciało - działają cuda! Ala Zdecydowanie polecam (1) Do salonu trafiłam z polecenia koleżanki. Zadzwoniłam i umówiłam się do... Ania
Czystość? (1) Opinia dotyczy manicure: Pani nie zapytała się czy chce żeby obcinać czy... Efka Polecam :) (1) Jestem zadowoloną klientką. Dzisiaj byłam u kosmetyczki robić manicure i... Karolina Polecam :) (1) Jestem klientką Pani Oli fryzjerki od 3 lat. Farbuję włosy na bardzo jasny... Kasia solarium (1) czystość w solarium pozostawia wiele do życzenia...korzystałam z solarium... była klientka Masaże (1) Polecam masaż u p. Asi. Fachowa a przy tym przesympatyczna pani. Zakupiłam... Jagna zadowolna klientka (1) Ostatnio skorzystałam z usług fryzjerskich tego salonu,jestem bardzo... Katarzyna Sylwester (1) Jestem stałą bywalczynią salonu Mariposa i serdecznie polecam go każdemu.... Ania NIGDY WIĘCEJ!!! (1) Jeszcze tak fatalnie nikt mnie nie potraktował! Byłam umówiona na farbowanie... Misiadela polecam pania Paulinę (1) Bardzo ładnie scięcie i dobrany kolor. Martyna Bardzo fajne dziewczyny! (1) Ostatnio skorzystalam z uslug tego salonu,jestem bardzo zadowolona z uslug u... Katarzyna solarium (1) Wgabinecie odnowy biologicznej Mariposa w Oliwie ul.Czerwony Dwor 17 .jest... Krzys Rewelacja ! (1) Pani Asia masażystka ma magiczne ręce . Bóle pleców , spięcia w łydkach... Natalia Super! (1) Polecam wszystkim, byłam tam kilka razy u fryzjerki- Oli.Jestem bardzo... Kasia Bardzo miło i przyjemnie;D (1) Od ok.2 lat jestem klientką tego salonu,a konkretniej p.Oli.Uważam że jest... Stała klientka Polecamy! (1) Od lat jesteśmy z mamą stałymi klientkami Pani Basi - fryzjerki. Jest... Maartinka1555 Najlepsza fryzjerka - Pani Basia (1) Niedawno, po raz pierwszy korzystałam z usług Pani Basi-fryzjerki. Z ręką na... Kasia masażystka Pani Asia (1) Faktycznie, zgadzam się z opiniami, oddać się w ręce Pani Asi, to sama... Lidia Kostrzewa