Fryzjerka ze Stogow?????

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Dziewczyny czy ja moge prosic o numer telefonu do tej pani Asi-fryzjerki ze Stogow ktora tak polecalyscie????Bardzo mi zalezy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Fryzjerka ze Stogow?????

Hejka Joanna Jakuszewska Stogi ul. Hoża 14 tel. 058 305 00 50 komórka 502 239 157 pozdrawiam :P

gabi a byłas u niej sobie włosy zrobic? jak cenowo? byłasz zadowolona?

Powiem ci tak że moja siostra czesała się u niej na swój ślub i naprawde wyglądało to super Pani Asia rewelacyjnie układa włosy cenowo wygląda to 160zł fryzura do ślubu i prubna pozdrawiam

Gabi wielka prośba czy mogłabyś mi przesłać na emaila zdjęcie z fryzurką ślubną Twojej siostry- zapewniam, że nie będę go popularyzować:) chodzi o moją przyjaciółkę, która się jeszcze waha przed ślubem czy rzeczywiście p. Asia jest tak dobra, że mogłaby ją wybrać jako czeszczącą tego dnia. Ja słyszałam wiele dobrego o pani Asi jako o fryzjerce rewelacyjnie dobierającej kolor do typu urody i charakteru oraz robiącą świetnie dobrane kolorystycznie balejaże. Sama z pewnością się do niej wybieram bo jużem:) przekonana dawno ale ona- przyjaciólka- musi mieć jakieś większe potwierdzenie:) Proszę gorąco:))) Kasia

Dziekuje ci Gabi naprawde baardzo mocno!!Kochana jestes!!

Gabi jak moge jeszcze podpytac??Czy ta pani dojezdza do domu??-jest taka mozliwosc??I czy ten salon to jakis firmowy??chodzi mi czy bazuja na kosmetykach np.Loreala albo Goldwella.

up

właśnie i na jakich kosmetykach robi?

A więc ona pracuje na kosmetykach Goldwella z tego co wiem to odkąd ma swój salon to już nie dojerzdża do klientek :/

Aha i jeszcze jedno ja ją polecam jedynie jeśli chodzi o czesanie bo rewelacyjnie robi fryzury ślubne ale jeżeli chodzi o ścinanie i farbowanie to uważam że tak sobie. Oczywiście to tylko moja opinia :) Musicie sobie same zdanie wyrobić pozdrawiam

Koliber postaram się ci wysłać zdjęcie z fryzurą mojej siostry ale dopiero wieczorem bede miała więcej czasu bo zaraz ide do pracy hihi pozdrawiam :)

ok czekam pełna ciekawości i bardzo dziękuję:)))K.

gabi mozesz mi tez wysłać fotki na maila?

a ja przede wszystkim słyszałam że super robo kolor i balejaż że swietnie umie dobrać kolorystykę. więc teraz nie wiem...kto wie?

koliber wysłałam ci zdjęcie fryzury mojej siostry ale prosze żebyś zachowała je dla siebie to raczej prośba mojej siostry Pani Asia również farbowała i ścinała włosy mojej siostry zresztą na zdjęciu widać że ma jakieś pasemka pozdrawiam wybaczcie dziewczyny ale wszystkim rozesłać zdjęcia nie moge siostra mnie zabije :( i zgodziła się tylko na ten wyjątek pozdrawiam

wielkie dzięki-za ten wyjątek. Powiem wiec Wam Dziewczyny, że wygląda ta fryzurka i pasemka bardzo ładnie- tak ze smakiem. No a sama siostra nie przesadzam śliczna kobitka.

Ciesze się że mogłam wam w czymś pomóc ja sama osobiście też bede czesać się u Pani Asi ale ostrzegam dziewczyny że trzeba troszke szybciej się z nią umawiać bo ona szybko ma zajęte terminy A jeśli chodzi o moją siostre to fakt jest bardzo ładna hihi :) i przekaże siostrze kompement od ciebie kasiu hihi napewno się uciesz :)

Inne tematy z forum

stogi (16 odpowiedzi)

Stogi to wspaniała dzielnica!!!!

krawcowa (4 odpowiedzi)

Witam, czy na naszej dzielnicy jest krawcowa? sprawa dotyczy : skrócenia nogawek w spodniach typu...