Fryzjerzy z Garnizonu

Fryzjerzy

Gdańsk, Mirona Białoszewskiego 5

Super (1) Pełen profesjonalizm. Pani Iza prawdziwy fachowiec, można spokojnie oddać sie... Piotr Rewelacja! (1) Dobrej jakości produkty, świetna atmosfera, kreatywność czyli gwarantowany... Agnieszka Polecam (1) Super, super i jeszcze raz super! Wspaniałe pomysły , zawsze świeże! Joanna
Najlepszy salon :) !! (1) Najlepszy salon i najlepsza obsługa !! Wszystko jest zadbane i na poziomie :)... Joanna Super obsługa! (1) Byłem kilkakrotnie, super obsługa, miła atmosfera. Wszystko na przysłowiową... Dariusz Breś gorąco polecam (1) Jak dobrze, że zmieniła się ekipa! Mieszkam w okolicy i mam teraz ulubiony... Justyna pozdrawiamy ! (1) Byliśmy razem z Żoną w Atelier na Garnizonie, bardzo pozytywni pracownicy,... Marek Świetne miejsce (1) Moim zdaniem najlepszy salon na Wrzeszczu, bardzo dobre strzyżenie i... Danka nie polecam (1) Nie jestem absolutnie zadowolona,nowa fryzjerka od niedawna,moze dobra jesli... i.k Polecam salon! Długo szukałam kameralnego a zarazem profesjonalnego miejsca! (1) Świetne miejsce! Byłam na farbowaniu. Jestem bardzo zadowolona- uprzedzałam... Joanna