Fryzurki ślubne

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Pewnie część z was już tą stronkę widziała ale dla tych co nie to proszę bardzo. Ja niestety dla siebie nic nie znalazlam bo z moich krótkich, cienkich włosków takich pięknych fryzurek się nie wyczaruje:(

fryzurki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Fryzurki ślubne

eos, ja tej strony jeszcze nie widziałam, a od takiej ilości fryzurek padam na kolana ;) jedna bida, że moje włoski są raczej z tych cienkich, jasnych, sianowatych i matowych ....
trzeba chyba sobie jakąś kurację włosową zrobić :) witaminki itd, bo mi żadna fryzura nie pomoże ;)

Ja właśnie w tym tygodniu zaczęłam kurację SkrzypoVitą którą ktoś tu polecał na forum na włosy i pazurki, bo na widok moich własnych paznokci to mam do wyboru spazmatyczny śmiech albo rozpaczliwy płacz...

no właśnie moje paznokcie jak na złość ostatnio zaczęły się strasznie rozdwajać i włoski kiepsko wyglądają (chyba od tych zimowych czapek). Skrzypovita to dobry pomysł szczególnie że ślub już za dwa miesiące:))))

Kuracja to moze dobry pomysl;)
Ale Witch jak Ty jeszcze tej stronki nie widzialas to pewnie wiekszosc forumowiczek tez nie:). Ciesze sie bo może mój link się komuś przyda (dotąd głównie korzystałam z linków umieszczanych przez innych a szczególnie przez Ciebie:).
Pozdrawiam buźka pa

miałam ten skrzyp w tabletkach.... ło matko wogóle zero reakcji :( teraz piję bratka na cerę i jedyny efekt, że mnie po nim mdli .... włosy matowe a końćówki rozdwojone na maksa :) słyszałam że merz special są bardzo dobre :) :) ile to trzeba brac żeby pomogło?

To mnie pocieszyłaś, Witch... Ale nic to, do ślubu jak widać jeszcze dużo czasu (czyżby?), czyli dobrze że zaczęłam już teraz; jest szansa że jakoś dam radę do ślubu.

A ile to trzeba brać to nie mam pojęcia.

Przy okazji, czy brałaś właśnie SkrzypoVitę? Bo ta osoba co polecała (nie pamiętam teraz kto to był) mówiła, że inne skrzypy też na nią nie działały, a to zadziałało.

Ale próbuj z tym Merzem, jak mi skrzyp nie pomoże, to zgłoszę się do Ciebie po obserwacje.

I jak zwykle zmieniłam temat w wątku ;-)

to ja zmienię bardziej - na tv'nie leci film z bradem pittem :)

ma.sia - ja od prawie miesiaca jadam Skrzypo Vite, jakichs oszalamiajacych efektow niw widze, ale generalnie chyba wloski ladniej wygladaja i paznokcie mam wrazenie, ze odrobine mocniejsze.

Wlaśnie się dokopałałam do tego na forum . opakowanie kosztuje na miesiąc ok.40 zł a najlepiej brać dwa miesiące żeby zadziałało. A potem powtarzac kurację co pół roku. A ja mam właśnie 2 miesiące więc chyba w poniedziałek do apteki:)
P.S. Ale najpierw chyba spróbuję Skrzypovitę (troszkę tańsze) bo moja kolezanka brała i też mówiła, że pomogło.Może na mnie też podziała.

Hehe, a potem jako kobiety po przejściacj będziemy udzielać rad mniej doświadczonym koleżankom ;-)

image
to jest skrzypowita... to ja brałam coś innego - skrzyp polny z witaminami zupełnie inaczej wyglądało :)

O, to ja właśnie biorę to z lewej. A co to jest to z prawej?

... to chyba jakiś krem, czy coś ;)

oglądałam sobie fociaki na tej stronie z fryzurami ;) na ciemnych włoskach to ładnie wygląda jak są takie błyszczące ;) ja mam jasne i na moich lakier chyba będzie wyglądał jakby byly brudne :) więc staram się cos wykombinować inszego niż koczek i loczki :) moja kumpela miała włosy nakręcone na francuskie loki i na to chyba jakis nabłyszczacz, bo włosy się jej świeciły jak gwiazdeczki......

Jak masz dobrego fryzjera, to już on Ci tak zrobi, że będzie dobrze (bez podtekstów, bo to równie dobrze może być pani)! Przy dzisiejszych różnych czarach-marach...

mam fryzjerkę, ale ona sobie ostatnio małopalca nie odcieła nożyczkami..
a może watro zrobić włosom jakąś kurację odnawiająco polepszającą?

No tu to Ci niestety nie pomogę; włosy mam co prawda cienkie jak szczypiorek, ale w sumie zdrowe, więc tematu kuracji włosowej nie zgłębiałam. Mogłabym powiedzieć, żebyś zapytała u fryzjera, ale jak Twoja fryzjerka jeszcze się nie nauczyła trzymać nożyczek, to tym bardziej nie będzie wiedziała o kuracjach ;-).

Ja się w przyszłym tygodniu wybieram na podcięcie grzywy i końcówek, to się popytam mojej pani Dorotki, i jak się czegoś mądrego dowiem, to dam znać.

a ja jesli chodzi o wlosy to bardzo lubie roznego rodzaju kuracje:] , i moge polecic np ampulki z kerastase albo nalozone u fryzjera albo do kupienia i nalozenia w domu :) wlosy maja zastrzyk na jakies 2 tygodnie przynajmniej :] planuje na pewno sobie takie cos zafundowac przed weselem

jestdobrze, a ile takie cuś kosztuje? ampułki chyba widziałam w sklepie, ale pojęcia nie mam ani jak to zrobić, ani wogóle ;) tymczasem ładuję sobie na głowę maseczki - odzywki ale to za wiele nie pomaga :)

a jakie masz wloski? :) ogolnie kerastase jest dobre ale niektorzy twierdza ze "uzaleznia" wlosy, wiec tak na stale Ci nie sugeruje nic, ale przezd weselem to z czystym sumieniem, niestety koszt jest dosc duzy ... cena sie zmienia ale wydaje mi sie ze za 4 ampulki bylo to okolo 160 zl :/ - to tak do domu, w salonie okolo 40 zl za jedna, ale plus czesanie czyli okolo 37 zl, i tak bardziej oplaca sie sprobowac taka jedna zeby stwierdzic czy Ci pasuje :]

ja odczasu do czsu ide do fryzjera i robie sobie te odzywcze maseczki i moje wlosy sa bardzo ladne po nich . mam grube , krecone wlosy i czesto sa przesuszone dlatego takie kuracje dobrze im robia :)

acha, no to qm :) ja mam włosów dużo, ale są cienkie, proste i ciężkie i się nie układają i mają skłonność do przetłuszczania się, kołtunienia i rozdwajania :) i są na dodatek farbowane :) więc się chyba skuszę na jakąś kurację tak w maju u fryzjera :) a do tego czasu witaminki i maseczki

ostatnio mnie korci zeby isc do fryzjera i cos z kolorem zrobic , mam ciemno-brazowe wlosy, ale boje sie eksperymentowac przed slubem ,a zdrugiej strony jest jeszcze duzo czasu ,moze zaszalec??

tak sobie mysle ze znam cala mase roznych odzywek ;) pewnie tez ta znacie, ale jakby ktos nie znal czy nie przetestowal jeszcze to mozna sprobowac Natural Classic Treatment Wax (wersja dla blondynek i nieblondynek) na mnie ddziala kiedys super teraz tak umiarkowanie :) kosztuje chyba okolo 20 kilka zl, na moje placzace sie wlosy dobrze robi Goldwell Outdoor&sun niby seria letnia ale mozna ja dostac i w zimie:), Ty witch jestes blondynka z tego co wiem to moglaby Ci sie spodobac taka odzywka tez z Goldwella dla blondynek w szarym sloiczki platikowym (nie pamietam nazwy) u mnie sie nie sprawdza ale podobno inne dziewczyny badzo sobie chcwala :) robi wlosy mieciutie i nadaje lekko chlodny blond refleks :)

ok, notuję skrzętnie :)

sabra mnie tez kusi ale sie chyba powstrzymam ;) ostatnio tak sobie tylko gdybyalam czy nie sprawdzic jak wygladam w ciemnych- mam jasny blond ;) a jesli masz ochote sprobowac np jakis inny odcien to zrob sobie jakis kolorans - tak to sie nazywa w goldwellu przynajmniej :) - taka jakby odzywka z kolorem mozna zrobic u fryzjera wtedy potrzyma sie dluzej albo taka tubke do domu (ja maialam perlowy- czyli chlodny jasny refleks taki) i uzywalam sobie tak raz na 2 tygodnie :) szybko schodzilo , a no i przepraszam ze tak z ta firma na G ;) zeby mnie ktos o reklame nie posadzil akurat tych rzeczy uzywam najwiecej i z tych moge najwiecej polecic

A kto mnie oświeci co zrobić żeby nagle mieć 2 razy więcej włosów niż się ma? Bo ja jak Witch mam cienkie, tylko w przeciwieństwie do Witch jeszcze do tego mało :-(

Narazie jeszcze wytrzymam ale napewno i tak bede cos z nimi robila , wiec moze lepiej wczesniej wypróbuje jakis kolor , w gre wchodza jakies delikatne refleksy , najchetniej to bym te klaki moje zciela ale mam juz do ramion, z tylu nawet troszke dluzsze wiec poczekam do wesela a potem ide i moze zaszaleje a co !!!!

:) 2 razy więcej? trzeba zrobić mooocny tapir :) ja nie mam pojęcia ma.sia :) ale mam taką małą nadzieję że po tych witaminkach co je zacznę brać od poniedziałku mi naturalnie sie włosy poprawią :) ;) naiwna jestem, co? jest taki preparat chyba sunsilk, który zwiększa objętość włosów :) i w moim przypadku z jakieś 3 godziny zwiększał, ale potem klapły i się zrobiły tłuściutkie. Kiedys były też Loreala i Welli "włos w płynie" :) fajne były ale juz chyba nie ma w sklepach....

Wiedziałam, że to beznadziejna sprawa :-( Zostaje mi tylko przeszczep...

taaa przeszczep ;) ale proszę się nie martwić, drogie panie, kilka jaśniejszych pasemek, żeby rozświetliło fryzurkę nigdy nie zaszkodzi :) i nakręcamy to na duże wałki i lekko tapirujemy, a potem lakierem :)

i dobra fryzjerka (trzeba taką wyniuchać) która tak zrobi (zrobi nam dobrze ;)

ma.sia napewno fryzjer wyczaruje cos z twoich wlosow --jestem tego pewna:)

masia :) halo ;) ogonie zwaracaj uwage na odzywki zeby nie byly obciazajece przy cienkich wlosach latwo je klapnac ;) zbyt ciezka odzywka, na niektorych jest napisane ze to "fine hair" ;) czyli cieniutkich :) no i nie wiem jak sie czeszesz :) ja po ulozeniu wlosow na okragla szczotke mam zawsze ich jakos "wiecej" :)

dziewczeta ja uciekam w kraine snow , nawet wiem co mi sie bedzie snilo :):) do juterka ,mocno was sciskam i dzieki ze jestescie :):):):)

Najgorsze jest to, że moja fryzjerka jest tu, a ślub jest tam. Wprawdzie tam też jest jeden sprawdzony salon, ale jak fryzjer cię na co dzień nie czesze, to zupełnie co innego. Z moją panią Dorotką rozumiem się bez słów.

Ale nic to, damy radę :-) Bo koncepcję to ja już właściwie mam, i nie jest jakaś specjalnie wyszukana, więc będzie dobrze.

Paps Sabra, słodkich snów.

ja też znikam do wyrka - pogapię się w tv i napewno znowu będą mi się śniły koszmary :)

pa sabra, ja tez zaraz odlece ;) i juz mowie pa na zapas :) ale z nas fajne gaduly :))))))))))

papapapa ma.sia witch , jestdobrze ,aaggaa milych snow ;) JA TEZ S IE POGAPIE W TV

Papa Dziewczyny, ja też odpływam...

Kruchość włosów - może ją powodować brak wapnia. Jedz więcej warzyw liściastych, nabiału, fasoli, orzechów i nasion.

- Kruche paznokcie i włosy, ziemista cera - w organizmie brakuje żelaza, ważnego składnika hemoglobiny, która stanowi budulec czerwonych krwinek. Źródła żelaza to czerwone mięso, zielone warzywa liściaste, orzechy, nasiona, kiełki pszenicy, suszone morele, pokrzywa i szczaw.

- Słabe, rozdwajające się włosy i paznokcie - mogą świadczyć o braku krzemu. Występuje on we włóknach roślinnych i zbożach.

- Słabe i często przetłuszczające się włosy - to pewnie wynik braku witaminy H (biotyny). Poszukaj jej w mleku, serze, brązowym ryżu.

a gdzie ją można kupi w aptekach ?

a o ktora pytasz?:) ta odzywke Wax to w aptekach, np w tej w carefurze ;) ale w sklepach roznych z zolkami tez i nawet taniej :), tylko uzywa sie jej nakladajac na umyte wlosy wmasowujac w skore glowy glownie we wlosy tez ale glownie skora:), na to cos foliowego na to cieply recznik ;) i jeszcze najlepiej podgrzewac caly czas przez pol godzinki i dopiero zmyc ;) takze ciut klopotliwe to

te golwell to w salonach ktore uzywaja kosmetykow tej firmy :)

kerastase i te zabiegi na wlosy sa np. w jean louis david kolo krewetki :) tam na pewno doradza ktore ampulki wybrac

I jak sie spało :) ja mam lekki zgon i obiecuje uroczyście że nie bede wiecej siedzieć przy kompie do drugiej w nocy :)

no glowa mnie troche boli;) potem jeszcze nie moglam zasnac ;) ale ogolnie ok :) a dzis jest wazny dzien bo dokladnie 4 lata temu spotkalam mojego narzeczonego :)) na pewno bedzie dzis pelno niespodzianek :)) (jak co roku) ale mam romantyczny nastroj (:

No to miłego dnia, Jestdobrze :-). Na pewno będzie lepszy niż wczorajszy.

A co do siedzenia po nocy, to ja za każdym razem sobie obiecuję, że nigdy więcej, i jakoś tak potem nie mogę przestać. No ale ja już dawno mówiłam, że się uzależniłam. Przynajmniej to nieszkodliwy nałóg :-)

:)))) dzieki

ps. a w tajemnicy Wam powiem ze juz 2 razy zdarzylo mi sie zapomniec ze to wlasnie w ten dzien ;) i bylam totanie zaskoczona niespodziankami przygotowanymi przez misia :))
a teraz mam taki przypominacz - strona http://lifeisbusy.com :)) wpisalam wazne daty i na kika dni przed -przychodzi mail :P z powiadomieniem i z moimi notatkami

NIEZŁE, NIEZŁE JESTDOBRZE :) chyba też skorzystam z tej przypominajki :) szczerze mówiąc to ja poznałam swojego ;) na studiach - jakoś w lutym 2003 ;) bo znaleźliśmy sie w jednej grupie ;))))) ale pierwsza randka była dopiero w lipcu 2003 :)) jakie to romantyczne, o kurcze :) chyba stworzymy wątek "jak się poznaliśmy" :)

ech :)

Cześć Dziewczyny:o)

jeśli mogę doradzić to jeśli jesteście zaintersowane kupnem jakichkolwiek "magicznych" odżywek, maseczek to polecam hurtowanie fryzjerskie. Sprzedaż detaliczna. Ceny są niższe niż kosmetyki na pólkach w salonach fryzjeskich :o)

Ja sama mam włosy, krótkie i cienkie. Co dzień stosuję troszkę żelu i lakieru do włosów. Męczę je również suszarką.
Na szczęście mam włosy zdrowe i lśniące :o) od kiedy zaczęłam używać maseczki do włosów Kadus'a . Szczerze Polecam :o)

Hurtownia o której wspomniałam mieście się we Wrzeszczu na Batorego teoretycznie na rogu ulicy Batorego Topolowa .

Natomiast z farmaceutyków polecam Silica (listek kosztuje około 5zł.) naprawdę działa :o)

Apeluję Do Wszystkich Krótkowłosych :o))
jeśli macie jakiekolwiek zdjęcia krótkich fryzurek to proszę o ich wklejanie .

Serdeczne Dzięki :o)

A taką sobie wymarzyłam fryzurkę ślubną:

fryzura ślubna ma.si

Z tą różnicą, że ja mam jeszcze grzywkę ciętą z ukosa (no i nie tyle włosów, niestety). Ale ogólnie w tego typu fryzurach wyglądam dziewczęco, a pod kapelusz jak znalazł.

JA mam 2 wizje - na półropuszczone i spięte :)wizja witcha nr 1
wizja witcha nr2

Ja Cię Witch widzę w tych półrozpuszczonych. Prześlicznie byś wyglądała!

A ja cię widzę w twojej, z podkręconymi końcówkami :)
tylko powiedz mi , czy w tym kapelinderku z welonem zamierzasz być cały czas? bo wiesz, ja jak noszę kapelinderek to po pół godziny mam odciśnietą krechę na czole, przuklapane włosy itd..... i poł kilko tapety na kapelusiku :) chyba bym nie wytrzymała w kapeluszu więcej niż godzinę, dwie.......

pierwsza fryzurka jest barzdzo ladna :):) wiecie gdzie jest duzy wybór kapelusikow???? bo ja chyba chcialabym miec jakis zwiewny kapelusz z duzym rondem , moze jakis tiul lub piora ?

Do Witch: oczywiście że nie cały czas. Głównie chodzi o ślub, bo potem to nie za wygodnie. Może jeszcze do jakichś zdjęć z gośćmi, i na oczepiny. No wiesz, Witch, liczy się wejście; z czasem goście i tak coraz mniej widzą.

Do Sabry: ja kapelusze mierzyłam w A. w Gdyni. Wybór nie jest może oszałamiający, ale i tak najlepszy chyba w Trójmieście, no i ja znalazłam to czego szukałam.

A znasz ten piórkowy od nich? Bo mnie się on straszliwie podoba!!!
kapelusz

ma.sia !!!!!! cudowny ten kapelusz ile kosztuje , jak bylam wczoraj to tylko jeden mierzylam , bo nie wiedzialam zeby bylo wiecej ale moze to dlatego ze bylo bardzo duzo ludzi . dziekuje :)w watku suknie napisalam wam trzy modele ktorymi jestem zaintertesowana napiszcie jak wam sie podobaja --tylko szczerze:)

strasznie fajny ten kapelusz, sama go przymierzalam, do sukienki podobnej jak na Twoim zdjeciu, rewelacja :-) Taki dostojny, elegancki, ale i fikusny :-) U mnie w koncu stanelo na welonie :-)

No właśnie, mnie też on rzucił na kolana, i teraz mam dylemat, bo znajomi i pani z salonu doradzali mi inny; też ładny, ale już nie tak oszałamiający. Zobaczymy co Ma i Pa powiedzą jak przyjadą i zobaczą...

A co do ceny to niestety nie wiem. Ten mój (zaraz go wkleję) to 200 za wypożyczenie, a za kupno to nie wiem, bo tak szczegółowo to się jeszcze nie wypytywałam.

czy te kapelusiki sa na stronie z sukniami Agnes???? zaraz wejde i poszukam

kapelusz ma.si 1
kapelusz ma.si 1
kapelusz ma.si 2
kapelusz ma.si 2

A to są te dwa które doradzała mi moja Loża Komentatorów. Ten pierwszy to na pewno był jeszcze z taką małą woalką za brodę, a ten drugi to już dokładnie nie pamiętam.

Tak, ale nie jestem pewna czy na tej z najnowszą kolekcją. Ja wklejam z www.agnesbridal.com.

jesli o mnie chodzi to zdecydowanie najbardziej podoba mi sie ten piorkowy, chyba nic go nie przebike :-) Ale to zalezy oczywiscie od charakteru i stylu sukienki i calosci stroju. Ten piorkowy idealnie pasuje do waskich, dopasowanych sukienek, albo do "rybek"

image
image
http://www.suknieagnes.pl/kolekcje/k5/kol5-3-6.htm
image

a oto moje typy sukienek tylko nie wiem czyn kapelusz bedzie do nich pasowal??

cos mi nie wyszlo czemu???

image

image

No właśnie Sabra, coś tych sukienek nie widać ;-)

A w ogóle to zdrówka życzę :-)))

dzieki :)chodzi mi o modele 1448 a . 1447 , 1442 z A

właśnie mnie też główka rozbolała jak diabli, to przez tą wstrętną pogodę, a wczoraj gooopia latałam bez czapki :( pozdrówka i zdrówka!!!!!
swoją drogą, ciekawe co za dodatki by mi pasowały? :D

wez witaminke c , i nie daj sie grypie , witch ja juz nie pamietam jaka ty bedziesz miala sukienke:( przypomnisz???

image

moja kiecucha

chcialam wkleiś sabra, ale też nie mogę :)

Fajne te kiecunie, chociaż 1447 nie mogę znaleźć. Co do kapelusza to nie wiem, musiałabyś po prostu pójść i zmierzyć :-), ale myślę że może to wyglądać fajnie. Zresztą panie z A. na pewno Ci coś doradzą. Pani Hania która mnie obsługiwała była pod tym względem nieoceniona :-).

bardzo ladna, bardzo...
na szyje perelki. w uszka tyz, welon do pasa. tak bym to widziala w calosci.

perełki niet bo mi chłop mój zabrania :)

Ja myślę, Witch, że Twoja suknia jest tak prosta, że wybór masz duży. A panie w salonie też coś na pewno będą w stanie doradzić.

A myślisz o czymś konkretnym?

Ja na razie dziewczyny spadam, bo głód mnie odciąga od komputera.

Miłego popołudnia, pewnie jeszcze zajrzę wieczorkiem.

jeszcze raz spróbuję
1447

oj... to pomysle. a jak cos wymysle konstruktywnego to dam znac. na razie znikam. pa

witch piekna suknia mierzylam ja ,:) do tego ta fryzurka ktora wkleilas w watku i taki delikatny welon ojojoj bedziesz wygladac bardzo ladnie i tak dostojnie

o nie prosta to ona nie jest : ma sliczne perelki na ramiaczkach i ,i na sukni tez sa perelki jest bardzo subtelna . daje ci duzo wyboru i dowolnosci :)

dzieki brzoskiwnko :)) moze jeszcze jedna ci sie uda wkleic???

nie dokładnie o to mi chodziło ale widać sukienkę :)
którą jeszcze wkleić?

1448 poprosze bo mi dzis nie wychodzi

1448

dziekuje brzoskwinko ;) myslicie ze jakis kapelusz by pasowal do tych sukienek czy pozostac przy kwiatach we wlosach , w kolorze sukni

bardzo mi się podoba ta sukienka :)

sabra :) właśnie na fotce ona się wydaje bardzo prosta i skromna, ale w rzeczywistości jest dość bogato zdobiona :) prawda? :) na razie mam kolczyki wisząco - dyndające srebrne z cyrkoniami i może jak będe grzeczna dostanę jeszcze kolię i bransoletkę :) ale może dla odmiany na szyjkę właśnie jakieś koraliki z przezroczytstych kamyczków na żyłce? :):) nie wiem czy przy welonie mam przypinać jakieś ozdóbki, a może rękawiczki ? jakaś dziś jestem niezdecydowana ........

ja bym została przy kwiatach we włosach
jeżeli chodzi o model 1448 :)

wiem witch bo ja mierzylam i czulam sie w niej jak krolowa , czulam ze to nie dla mnie takie dostojnosci :) jakies sztuczne swiecidelka na szyje bylyby super , szkoda ze w salonach jest tak maly wybor , bo niby jak my ,mamy to dopasowywac . ja pewnie odwiedze BB ten sklep ze sztuczna bizuteria , tam sa ladne swiecidelka:)tylko trzeba pamietac by nie bylo tego za duzo , welon moze byc gladziutki , taki delikatny , a reszta to nalezy do twojej fantazji...

Dziewczyny apropos włosów to podobno aby włoski się wzmocniły i wogóle były lepsze to naj lepiej jest brać MIKROELEMENTY (dokładne taka nazwa w aptece) a nie żadne witaminki które zaczynają działać dopiero po minimum 3 miesiącach.
Tak mi doradziła fryzjerka.
Pozdrawiam

witch,

na szyjke koniecznie tę klolie, a jak nie bedziesz dostatecznie grzeczna to nic sie nie stane jak bransoletki nie bedziesz miała, bo pewnie rękawiczki planujesz do suknii. ale macie fajnie.... a ja dzis znowu kolejny dół... nie wiem co się dzieje, zale jest źle...

meg :) to chyba taka pogoda, ze kazdy ma jakis dziwny humor co chwile, nawet jak bylam u fryzjera ostatnio to TAKI tlok i z fryzjerka stwierdzilysmy ze chyba to pozimowa depresja :) a ladna fryzrurka poprawia nastroj :)

hm rzeczy ktore poprawiaja nastroj :
slonko, narzeczony:), sukienki :), mierzenie sukienek, rozmawianie o sukienkach ;), sok marchewkowo-bananowy, prezenty :), przytulanie, mili ludzie, skakanie po lozku

Meg mi zawsze poprawiają nastrój następujące rzeczy: zakupy :) - nowy ciuszek lub kosmetyk, pyszne jedzonko - nie koniecznie słodkości, dobry film, a jak mam juz wielkiego doła, to najlepiej coś do wypłakania się ;) i wtedy po takich wielkich łzach juz jest o wiele lepiej, no i oczywiście bardzo poprawia mi humor wtulenie się w ramiona mojego Mężczyzny :)). Spróbuj - będzie lepiej!!

Ja jestem dziś niedysponowana i pomogło mi na doła spanie do dwunastej :) ale niestety dziś znowu mialam koszmary :( .........

kochane, tylko jak tu beczec w pracy???
całe szczęście mam sama pokój, wieć jest mi łatwiej, juz troszkę kropelki poleciaŁY MI Z OCZU, ale co tam... Musi byc dobrze, muszę qwziąść się w garśc i tyle...
dziekiuje za podtrzymanie na duchu...
buziaki,
meg

dobrze wiem Meg, jak się czujesz - tez tak czasami mam :(
Potrawy zawierające tryptofan wyraźnie poprawiają nastrój, a znaczne ilości tryptofanu zawierają takie potrawy jak: indyk, chleb, mleko, ser żółty czy banany. Więc wyskocz po kilka bananków i może troszke przejdzie Ci ta pozimowa depresja. A po pracy na zakupki, kawkę i szarlotkę z bitą śmietaną z przyjaciółką :).

meg glowa do gory :):) usmiechu zycze !!!! a ja dzis jestem zasmarkana z goraczka , rozlozylo mnie na dobre :(

Sabra,

zatem Tobie zrówka życze :))))

della,
mój ukochany zaraz jedzie do sklepu wieć poprosze go o zakup bananków,
a co do zakupów, to jedyne co mi pozostaje to dzisiejszy zakup garnituru dla mojego (wczoraj tez był gajer ale to do pracy), dzis na ślub, a mi pozostał na otarcie łez mój make-up, kolejna butla, aby tapete dobrze zrobic i ładniejsza być...
a dziś po gajerku na SGH do bibliotek materialy do pracy kserowac i pisaneko do białego rana kolejnego rozdziału pracy...

i jak tu nie wyc kochane... ;)))

buzi,
meg

ja właśnie od dziś zaczynam kurację skrzypowitą :) o efektach będę oczywiście informować ;)dostałam równiez melatoninę, o której mój sen ponoć ma przebiegać bez zakłóceń i mam nie mieć koszmarów :) :)

Ja zafundowałam sobie - a konkretnie swoim pazurkom - kompleksową kurację: doustnie SkrzypoVita, a miejscowo olejek z arniką Yv.. Roch... i odżywka do paznokci rozdwajających się Maybe...

Wydaje mi się że olejek już dał pozytywne efekty, a stosuję go ledwie od soboty. Obiecałam sobie że w końcu będę systematyczna, i na razie jakoś mi się udaje. Oby tak dalej, bo w chwili obecnej moje paznokcie to prawdziwa ruina.

A jak je doprowadzę do stanu używalności, to będę polecać (nie reklamować) :-).

A propos Skrzypowita - mam próbkę kremu - nawilżająco regenerujący - jakiś taki dziwny ......dziwny ma zapach skrzyp + pokrzywa + A + E :) i taki zupełnie inny niż większość kremów :) mam nadzieję że jutro mi na twarzy pokrzywy nie wyrosną :) ;)

image czy ktos slyszal o uslugach tego salonu jak czytam ich oferte , to mam ochote oddac sie w ich rece ;) a moze sa jakies ciekawsze oferty

hmmm. nie wyszlo mi , chodzi mi o studio izyda

nie słyszałam o tym studiu... coż to takiego, gdzie i co robia i za ile :) i czy dobrze robią ? :) (tzn robią dobrze)