Ania - opinia (1) Świetne miejsce do zabawy zarówno z rodziną, jak i znajomymi albo drugą... Ania Kamila - opinia (1) Super miejsce na organizację imprezy dla pracowników, byliśmy tam z zespołem... Kamila Odradzam (2) 30 czerwca chciałem przejechać się kolejką tyrolską. Przez telefon... Rozczarowany
Miejsce godne polecenia! (1) Razem z mężem i znajomymi byliśmy na gokartach i w Escaperooms. Bardzo nam... Katarzyna Słabo! (2) Nierzetelna obsługa, wprowadzająca w błąd klientów. Nie potrafią rozwiązać... MO Gokarty + tyrolka (1) Odwiedziliśmy FunArenę razem z żoną w niedzielę 12.04. Początkowo żona byłą... Adam Opinia gokarty (1) Odwiedzilismy dzis gokarty elektryczne z rodzina. Szeroki i nowy tor, fajne... klientka super sprawa (1) Miejsce bardzo fajne w szczególności gokarty nas zaskoczyły, ponieważ... FR dzieci zachwycone, FunArena fajniejsza niż na billboardach (1) Byliśmy na gokartach. Córka 10 l. a syn 15 l, oboje zachwyceni bo później... jasioo jestem na tak! (1) Bardzo ciekawe miejsce na mapie Trójmiasta. Atrakcje bawią zarówno dzieci jak... Ma Fajne Miejsce do spędzenia wolnego czasu (1) Byliśmy ze znajomymi poskakać i pojeździć, super obiekt, brakowało takiego w... M.M. Polecam! (1) Miejsce na pewno ciekawe i warte odwiedzenia! Byliśmy ze znajomymi na... Pszemek