Fundacja Bojan - czy ktoś to zna

Właśnie liczę sobie rocznego PITA i chciałbym przekazać ten 1% na coś lokalnego. Znalazłem u nas coś takiego: Fundacja Rozwoju Regionalnego Bojan.
Czy ktoś zna jakieś wymierne dokonania tej fundacji w naszej miejscowości. W opisie znalazłem tylko same frazesy i nic konkretnego. Nie mają nawet swojej strony.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Fundacja Bojan - czy ktoś to zna

No więc właśnie sobie odpowiedziałeś zdaniami "Czy ktoś zna jakieś wymierne dokonania tej fundacji w naszej miejscowości. W opisie znalazłem tylko same frazesy i nic konkretnego. Nie mają nawet swojej strony.". Czy warto sam decyduj.
Osobiście zawsze przekazuję na jakieś dzieciaczki. Sprawdzam też wcześniej czy fundacja się rozlicza na czas. Z Bojana masz jeszcze oprócz w/w fundacji: PARAFIA RZYMSKO-KATOLICKA POD WEZWANIEM ŚW. JADWIGI KRÓLOWEJ oraz UCZNIOWSKI KLUB SPORTOWY "DRAGON BOJANO".
Wesołych Świąt.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeszcze chyba strażacy mają.
A tak poważnie:
to może by założyć jakieś stowarzyszenie, które będzie zbierać ten 1%, a potem wykorzystamy to na drogi, poprawę bezpieczeństwa itp.

Są jacyś chętni?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

http://ospbojano.blogspot.com/p/1-podatku.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

popieram, trzeba o tym pomyśleć ,w następnym roku wejść w prawo do 1%.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Plan ogólny Gminy (4 odpowiedzi)

Jak obstawiacie. Wejście w życie Planu ogólnego Gminy, który ma zastąpić MPZP spowoduje, że...

collegium tumanum (3 odpowiedzi)

Czy wójt zwrócił nasze, mieszkańców gminy pieniądze, które przeznaczył na dyplom MBA z...

Zwracajcie uwagę na dzieci/dziewczynki wracające same ze szkoły podstawowej w Bojanie (4 odpowiedzi)

Cześć, Dotarło do mnie info, że dziewczynka w wieku 9 lat wracająca sama regularnie ze szkoły, w...