Fundacja Zbieramy Razem

Fundacje i ośrodki Organizacje pożytku publicznego

Gdynia, Żołnierzy I Armii Wojska Polskiego 13/107-108

adam - ocena (1) Jestesmy pod wrazeniem fundacji. Zebrali środki na pomoc w leczeniu Dominika.... adam Adam Wroniarz - opinia (1) Bardzo skuteczni tam gdzie inne organizacje nie chcą pomóc oni pomagają. Nie... Adam Wroniarz Fundacja Zbieramy Razem (3) Pozytywne opinie cieszą to jasne. Wprawdzie jest ich tutaj niewiele ale... Waldemar Jan Cichosz
Szybka pomoc (1) Bardzo szybko gromadzą środki i pomagają. Nie biorą żadnej prowizji od... antoni Fundacja Która pomaga (1) Dziękuję za szybką pomoc. Udało się to szybko zrealizować. Jesteśmy bardzo... Radosław Skóra Niesamowita organizacja (1) Profesjonalizm i skuteczność. W ciągu 2 miesiecy zebrali 300 tys na protezę... Marian T Jedyna fundacja która ta szybko zebrała pieniądze na pomoc (1) Witam. Należałem do kilku fundacji , ale tylko tej mogę zaufać w ciągu... Marian Ż pozytywnie zaskoczona szybkiej reakcji (1) wysyłając papiery nie myslałm ze tak szybko dostane odpowiedz jestem... dagmara z rybnika Polecamy :) (1) Bardzo polecamy Fundację Zbieramy Razem, Fundacja ta bardzo pomaga wszystkim,... mama Emilki - podopiecznej Funda Bardzo fajna fundacja (1) Super ludzie, pełni empatii. Bardzo szybko, bo w ciągu tygodnia otzymalismy... Antoni Dyrek