Odradzam (1) Sobotni wieczór, przyjechaliśmy do Madisona tylko po to aby obejrzeć ostatni... Style Godziny seansów (1) Co do samego kina i seansów w nim puszczanych nie mam zastrzeżeń, bardzo... Aga wyrywa z foteli! (1) Z początku wątpiłem w potrzebę pasów bezpieczeństwa, ale wrażenia zupełnie... Roy
Wypróbowałem (1) Naczytałem się poniższych opinii i o mało co, a ominęłaby mnie świetna... pawel zadowolony (1) byłem 3 razy , jak się pojawi coś nowego pójdę kolejny raz !!! piotr Beznadzieja! (1) Nie polecam, strata kasy! Bardzo słaba grafika, to co się dzieje na ekranie... Nie polecam Odkryj prawdziwy 5 wymiar (8) Byłem ostatnio w Madisonie i przez przypadek wstąpiłem do kina 5D Funmotion.... Marco Z kina wyszedłem cały poobijany (1) Jak można zrobić takie fotele? Byłem na filmie o Gdańsku i wyszedłem z filmu... Wojtek Miało być fajnie (1) Ale niestety. oprócz bardzo miłej obsługi tu sie zalety koncza:/ Seans 10... Pablo porażka (1) jeśli ktoś lubi corridę, to spoko. natomiast fotele mające siłowniki o pi... Adam Świetne.! (1) Obsługa przesympatyczna. Wrażenia z filmów świetne ;D Mocno odczuwa sie ruch... Dominika polecam (1) co tu mówić,trzeba samemu sie przekonać anda świetna zabawa (1) Na tych seansach nie ma czasu na nudę. Świetna zabawa i relaks.Bardzo miła... Adam M - opinia (1) Ogólnie - pozytywny pomysł i miejsce. Bardzo miła obsługa. Sala kameralna,... M Ekstra (1) Witam, byłem pierwszy raz w kinie 5D i było super, szkoda tylko że seanse są... Przemysław Rewelacja!! (1) Obsługa przesympatyczna, nigdy nie byłam w kinie 5D więc urodziny były dobrą... Aga Super wrażenia !!!!! Niech załuje ten co jeszcze nie był w tym kinie !!!!! (1) Polecam !!!!Polecam małym i dużym !!! Moglibyśmy z rodzinka być tam od rana... Iwona Jestem na TAK!!! (1) Jednym słowem rewelacja!!!! Kupiłam kupon w grouponie, pakiet zawierał 2... lolipop Ostra jazda (1) Polecam. Na pewno nie pojedzeniu :)))) Są brzytwa momenty, więc i kawa przed... SK SUPER ZABAWA! (1) Polecam, rewelacyjne przeżycia...zupełnie coś innego, szkoda tylko że tak... Ania