Fuszerka

Temat dostępny też na forum: Cooler System
Niestety nie mogę powiedzieć nic dobrego o usługach tej firmy. Ewentualnie terminowość - miało być naprawione za 15min i rzeczywiście tak było. ... Miałam zapłacić 700zł! Jednak uparłam się, żeby zajrzano do kompuetra przy mnie, na miejscu i okazało się, że nie trzeba wymieniać matrycy, ale obluzowała się tylko taśma. Pan okazał sie wyraźnie zawiedziony, że nie może .... mnie na wyższą sumę i skasował 150zł! za podklejenie owej taśmy od matrycy najzwyklejszą taśmą klejącą (pierwsza jaką znalazł pod ręką). Minęło 5 dni i znów ten sam problem z taśmą! Dodam jeszcze, ze zdejmując lub zakładając obudowę od monitora połamano ząbki od zatrzasków, których w żaden sposób nie można już naprawić i obudowa nie przylega idealnie do matrycy.
Jestem bardzo niezadowolona z usług tej firmy. .... Nie będę zgłaszać reklamacji z obawy przed wyrządzeniem jeszcze większej szkody.
Ogólnie rzecz biorąc - NIE POLECAM!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Fuszerka

Muszę przyznać że autor tego tekstu to jakieś popychadło, kupuję i naprawiam sprzęt u chłopaków od paru dobrych lat i nie miałem nigdy takich problemów. No i najważniejsze to chyba jedyna firma w której w ciągu 14 dni można wycofać się z transakcji i otrzymać zwrot kasy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0