Aleksandra - ocena (1) Najlepszy serwis, bardzo mili i pomocni panowie. Wielokrotnie mnie ratowali... Aleksandra Arkadiusz Siemiątkowski - ocena (1) Dane odzyskane. Polecam ! Arkadiusz Siemiątkowski Weronika Bochenek - ocena (1) Z usług firmy Mobilni Serwisantów zdecydowałam się skorzystać na podstawie... Weronika Bochenek
Katarzyna - ocena (1) Rewelacja. Bezbłędna diagnoza, szybka naprawa, miło i konkretnie. Wszystko... Katarzyna Marek - ocena (1) Pan Piotr bardzo szybko i sprawnie pomógł ustalić, gdzie leży problem w moim... Marek Krzysiek z Sopotu - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta, szybka naprawa, przystępne ceny,... Krzysiek z Sopotu Kamil - ocena (1) Pełen profesjonalizm i fachowość! Bardzo doceniam sposób komunijacji,... Kamil Kuba - ocena (1) Profesjonalny, szybki serwis w przystępnych cenach. Megakontaktowy i... Kuba Monika - ocena (1) Rekomenduję usługi punktu serwisowego i pogotowia komputerowego Mekintosz w... Monika Anna Kwiatkowska - ocena (1) Serdecznie polecam skorzystanie z pomocy prawdziwego speca komputerowego z... Anna Kwiatkowska Marcin - ocena (1) Kolejna usługa i kolejny raz zadowoleni. Polecam Marcin Karolina - ocena (1) Serdecznie polecam . Wspaniały kontakt czynne całodobowo . Do tego fachowa... Karolina Sienic - ocena (1) Oddałem laptopa do naprawy,bo mi wszystko zacinało i głośno chodziło, a teraz... Sienic Anna - ocena (1) Pasjonat komputerowy. Bardzo profesjonalny, konkretny i niezwykle uprzejmy... Anna Filip - ocena (1) Miałem nagły problem ze sterownikami do monitora. Krzysztof poprosił mnie o... Filip Michał - ocena (1) Polecam serwis jak i sklep internetowy. Moja firma od lat korzysta z usług... Michał Wanda z Redy - ocena (1) Bardzo dobry kontakt,szybkie i profesjonalne działanie.Drukarka współpracuje... Wanda z Redy Adrian W - ocena (1) Polecam bardzo usługi tej firmy. Konsola Nintendo zrobiona na czas +... Adrian W Kasia - ocena (1) Bardzo polecam ten serwis. Sympatyczna i fachowa obsługa. Usterka telefonu... Kasia Jola - ocena (1) Chłopaki robią świetną robotę. Myślałam, że straciłam bezpowrotnie dorobek... Jola