Eryk - ocena (1) Polecam , firma godna zaufania, wykonane zgodnie z ustaleniami, terminowo.... Eryk Kilanczyk Józef - ocena (1) Wszystko na najwyższym poziomie usług. Nie zamieniłabym na żaden inny serwis.... Kilanczyk Józef Kowalczyk N. - ocena (1) Jak najbardziej polecam. Pełen profesjonalizm i super podejście do klienta.... Kowalczyk N.
Michał - ocena (1) Specjalista z kilkudziesięcioletnim doświadczeniem. Michał Krzysztof - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam serwis laptopów w Complex Biuro! Oddałem swój... Krzysztof Ala - ocena (1) Super podejście do klienta, wszystko zostało dobrze i profesjonalnie... Ala Aleksandra - ocena (1) Solidnie i profesjonalnie, będę wracać:) Aleksandra Henryk - ocena (1) Miła i profesjonalna obsługa. Oddałem do naprawy stary, wolno działający... Henryk Rafał - ocena (1) super serwis komputerowy polecam Rafał Martin - ocena (1) Super punkt z laptopami i urządzeniami do nich. We wszystkim dostajesz... Martin Tadeusz Matys - ocena (1) Gorąco polecam usługi prowadzone przez Access Net. Wymiana baterii w Dellu... Tadeusz Matys Arek W - ocena (1) Absolutnie polecam, widać że tę firmę prowadzą ludzie z pasją. Zostawiałem... Arek W Klaudia - ocena (1) Polecam. Szybko sprawnie i w przystępnej cenie :) Klaudia LunarTech Serwis - ocena (1) Współpracuję z Kittech od dłuższego czasu i regularnie zamawiam u nich części... LunarTech Serwis Wiki Wiki - ocena (1) Wszystko super i ekspresowo. Laptop został naprawiony szybciutko, sprawnie i... Wiki Wiki Kamila - ocena (1) Naprawdę szybka i dobrej jakości naprawa. Wszystko wytłumaczone w bardzo... Kamila Kamil - ocena (1) Komputer sprawnie zdiagnozowany i naprawiony Kamil Maciej - ocena (1) Oddalem laptopa gamingowego do kompletnego czyszczenia (sobota). Tego samego... Maciej Filip Małkowski - ocena (1) Polecam ten serwis. Bardzo szybko zrealizowano usługę - zamówiono nową... Filip Małkowski Fidler Agata - ocena (1) Super serwis, bardzo szybka usługa. Polecam :) Fidler Agata