Anna - ocena (1) Pasjonat komputerowy. Bardzo profesjonalny, konkretny i niezwykle uprzejmy... Anna Filip - ocena (1) Miałem nagły problem ze sterownikami do monitora. Krzysztof poprosił mnie o... Filip Michał - ocena (1) Polecam serwis jak i sklep internetowy. Moja firma od lat korzysta z usług... Michał
Wanda z Redy - ocena (1) Bardzo dobry kontakt,szybkie i profesjonalne działanie.Drukarka współpracuje... Wanda z Redy Adrian W - ocena (1) Polecam bardzo usługi tej firmy. Konsola Nintendo zrobiona na czas +... Adrian W Kasia - ocena (1) Bardzo polecam ten serwis. Sympatyczna i fachowa obsługa. Usterka telefonu... Kasia Jola - ocena (1) Chłopaki robią świetną robotę. Myślałam, że straciłam bezpowrotnie dorobek... Jola MN - ocena (1) Polecam ten serwis za fachowe doradztwo i profesjonalizm. 10 na 10 bez fuszerki MN Karol - ocena (1) Dane firmowe uratowane Karol Jacek - ocena (1) Szybko, profesjonalnie. Bardzo dobre ceny. Polecam Jacek Marta - ocena (1) Polecamy, dokladna informacja na kazdym etapie zlecenia, bardzo mila obsluga... Marta janusz gdansk - ocena (1) Super obsługa ceny nie droge janusz gdansk Rafał K. - ocena (1) Obsługa pierwsza klasa. Właściciel jest profesjonalistą w każdym calu.... Rafał K. Rafał - ocena (2) Usługa formatowania komputera i postawienie systemu od zera bez utraty... Rafał Ewa z Rumi - ocena (1) Usługa naprawy komputera wykonana kompleksowo, rzetelnie i na czas. Jestem... Ewa z Rumi Piotr Bartoszewicz - ocena (1) Kontakt z firmą microbi, to strzał w dziesiątkę! Nie dość, że problem... Piotr Bartoszewicz Artur - ocena (1) Panowie szybko i tanio naprawili mojego imaca Artur GrzegorzN - ocena (1) polecam wszystkim przedsiębiorcom, którzy szukają pomocy w zakresie IT. GrzegorzN Maria - ocena (1) zgłoszona w ramach pogotowia komputerowego awaria została naprawiona bardzo... Maria idzik - ocena (1) profesjonalne wsparcie dla firm, serwis działa rzetelnie, wywiązuje się z umowy. idzik