Filip Małkowski - ocena (1) Polecam ten serwis. Bardzo szybko zrealizowano usługę - zamówiono nową... Filip Małkowski Fidler Agata - ocena (1) Super serwis, bardzo szybka usługa. Polecam :) Fidler Agata Ewa i Robert Rakowscy - ocena (1) Bardzo dobry serwis, terminy krótkie, a ceny przystępne. Serdecznie polecamy Ewa i Robert Rakowscy
Anita - ocena (1) Szybko i sprawnie! Anita Czajka Grzesiek - ocena (1) Bardzo dobry kontakt z serwisantami, fachowa obsługa, Polecam! Czajka Grzesiek Dominik - ocena (1) Świetny serwis! Szybka diagnoza, profesjonalna obsługa i uczciwe ceny. Mój... Dominik Julian - ocena (1) Mój Kindle 11 wpadł do wody na 2 sekundy obecnie on się włącza ale... Julian Wiktoria Niedzielska - ocena (1) polecam , korzystałam z usług firmy, jestem zadowolona Wiktoria Niedzielska Janusz Agrohurt - ocena (1) Bardzo dziękuję za pomoc w komputerze gosc zna sie na rzeczy naprawi to... Janusz Agrohurt Sebastian M. - ocena (1) Bardzo polecam ten serwis komputerowy bardzo miła obsługa wszystko szybko... Sebastian M. Witek W. - ocena (1) komputer piękny jak nie wiem co już nie wspomnę o tym jak śmiga, cena jak w... Witek W. Andrzej K - ocena (1) Firma ITfix serwis komputerowy z Piecewskiej w Gdańsku, bardzo solidna firma,... Andrzej K Jola - ocena (1) genialna firma - najlepsza jaka znam Jola Leszek - ocena (1) Gnialna naprawa - szybko i sprwnie Leszek Karol - ocena (1) szybka diagnoza, fajne podejście do klienta, szczerze polecam Karol Ala - ocena (1) Polecam. Profesjonalne podejście, rzetelna obsługa. Ala ala - ocena (1) ich naprawa zepsuła się po tygodniu, w innym serwisie zapłaciłem już więcej... ala Zbyszek - ocena (1) Profesjonalna obsługa szybka fachowa robota . Zbyszek Magda - ocena (1) Bardzo polecam, około pół roku temu zgłosiłam się z niedziałającym, starym... Magda Antek - ocena (1) Klawiatura została wymieniona w parę minut, za wszystko zapłaciłem Antek