Ridka - ocena (1) pogotowie komputerowe zareagowało błyskawicznie na zgłoszoną awarię sieci w... Ridka Henri - ocena (1) współpraca w zakresie IT na bardzo wysokim poziomie, nieocenione wsparcie w... Henri ALENA - ocena (1) Pogotowie komputerowe serwisu Drlaptop działa jak należy - szybka reakcja i... ALENA
Teresa - ocena (1) Bardzo miła i profesjonalna obługa Pana Piotra bardzo dziekuje za wszystkie... Teresa Jagon - ocena (1) Polecam ten serwis, jak ktoś skorzysta raz na pewno będzie tu wracał. Jagon Adka - ocena (1) Zdecydowanie 5 * za kontaktową obsługę, szybką naprawę a do tego przyjazny... Adka NataliaZ - ocena (1) polecam, rzetelna obsługa, doradztwo a do tego szybki czas reakcji na... NataliaZ Domin - ocena (1) zalany wodą laptop szybko wrócił do żywych po fachowej interwencji... Domin Marek - ocena (1) szybka diagnoza, kompleksowa naprawa a do tego niski rachunek na koniec. to,... Marek ja - ocena (1) Przemiła obsługa. Fachowe podejście do sprawy. Pełen profesjonalizm. Polecam... ja mikon - ocena (1) Serwis świetny, wszystko zgodnie z tym co podpowiada poczta pantoflowa (... mikon Szalony Henio - ocena (1) Specjalista wysokiej klasy. Zna się na rzeczy, nie wciska kitu i nie obedrze... Szalony Henio Adam - ocena (1) Dobry serwis, polecam. Szybko, bez naciągania i skutecznie Adam Karta SD zdjęcia - ocena (1) Po utracie zdjęć z karty SD mojego aparatu zgłosiłem się z zapytaniem do Pana... Karta SD zdjęcia Bea - ocena (1) Polecam, najlepsi w Trójmieście! Bea Waren - ocena (1) szybkie i niezawodne pogotowie komputerowe, oby było więcej tak rzetelnych firm Waren Szymon Głos - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z pracy wykonanej przez firmę. Kontakt telefoniczny,... Szymon Głos Mark - ocena (1) komputer naprawiony w ciągu 2 dni, to bardzo szybkie tempo. Obsługa na dobrym... Mark Ulena - ocena (1) szybko i fachowo a do tego za rozsądne pieniądze. serwis nr 1 jeśli chodzi o... Ulena Agga - ocena (1) polecam w 100%, tu wskrzeszają nawet już teoretycznie ,,martwe" sprzęty. Agga