Teli - ocena (1) Szybki i sprawny serwis w dobrej cenie Teli cabik - ocena (1) po niespodziewanej awarii komputer działa jak nowy, dzięki za szybkie tempo... cabik Zosia - ocena (1) Laptop został szybko naprawiony, byłam informowana o postępach, cenie i co... Zosia
Piotr - ocena (1) Polecam zdecydowanie usługi i kupno sprzętu w tym punkcie! Pan obsługujący... Piotr krzychu - ocena (1) po wymianie karty graficznej na nową, w końcu mogę swobodnie pograć w... krzychu klient bez krawata - ocena (1) Nagła awaria lapka, trafna diagnoza, sprawna naprawa - sprzęt działa. Inny... klient bez krawata Brinek - ocena (1) Bardzo sympatyczni z do tego skuteczni serwisanci, komputery czy systemy nie... Brinek Krolek - ocena (1) Szybkie i profesjonalne naprawy a do tego konkurencyjne ceny. Serwis nr 1... Krolek Andy - ocena (1) Profesjonalne podejście , uszkodzone gniazdo USB-C w telefonie naprawili mi... Andy Joona - ocena (1) Polecam. Został wymieniony uszkodzony touchpad w laptopie , jest też nowa... Joona Łucja - ocena (1) skuteczne i szybkie naprawy sprzętu a do tego bardzo sympatyczna i... Łucja Henryk Czerwiński - Warto odwiedzić hex serwis bo::: - ocena (1) Henryk Czerwiński - Warto odwiedzić hex serwis bo::: 1-Doskonale położenie... Henryk Czerwiński - Warto odwied Larisa - ocena (1) Wszystko super, szybko i profesjonalnie! Larisa Paweł Górka - ocena (1) Fachowcy ! Profesjonalna naprawa, jeśli oni nie dadzą rady to nikt nie da ;) Paweł Górka Angela - ocena (1) 5 * za ceny usług, czas realizacji i skuteczność. Porządny serwis. Angela Jan Trzciński - ocena (1) Masz problem z laptopem - dr. Laptop go rozwiąże. Na prawdę jest OK. Jan Trzciński TomekB - ocena (1) Porządna firma, po kontakcie z działem technicznym pogotowia komputerowego... TomekB Smolik - ocena (1) Serdecznie polecam, rzetelnie, niedrogo i w bardzo szybkim tempie. Zalany... Smolik A.Nowakowski - ocena (1) to była już kolejna naprawa w tym serwisie ale po co wydawać pieniądze na... A.Nowakowski Piotr - ocena (1) Imponująca wiedza i doświadczenie oraz wzorowa obsługa klienta! Odzyskali... Piotr