Monika - ocena (1) drukarka i laptop naprawione błyskawicznie - rzetelna firma. Monika Tokarz - ocena (1) uszkodzona mechanicznie matryca wymieniona w bardzo szybkim tempie, koszt... Tokarz Andrzej - ocena (1) Witam serdecznie za zwyczaj spotykam się z ściemniaczami a tu byłem w szoku... Andrzej
Ołtan - ocena (1) super szybko, super skutecznie i super niedrogo. serwis godny polecenia! Ołtan Sławek - ocena (1) Sprawne i szybkie odzyskiwanie danych, miła obsługa, profesjonalne... Sławek ropik - ocena (1) szczerze polecam, firma, która dba o klientów i sprawnie realizuje wszystkie... ropik Małgorzata - ocena (1) bardzo miła, szybka, profesjonalna obsługa, jasny i przejrzysty kosztorys... Małgorzata Beti - ocena (1) ten serwis można śmiało dawać jako przykład na solidną jakość usług,... Beti jaskółka_gdynia - ocena (1) Elastyczna i profesjonalna obsługa, słucha swoich klientów i ich potrzeb. jaskółka_gdynia Adam - ocena (1) Szukałem serwisu do laptopa Asus. Główny problem z matrycą i kilka innych... Adam Aneta - ocena (1) Bardzo profesjonalna i rzetelna pomoc. Wielokrotnie korzystaliśmy z usług... Aneta K. Jaworska - ocena (1) błyskawiczna reakcja na zgłoszoną awarię sieci, ich pogotowie komputerowo... K. Jaworska Haś - ocena (1) Kompetentna i przemiła obsługa klienta. Profesjonalne i skuteczne podejście... Haś eres - ocena (1) Kupiłem używany i naprawiony w serwisie laptop Lenovo. Po 2-3 dniach... eres OlekK - ocena (1) wszystko ok, sprzęt działa jak nowy, klawiatura wymieniona, wentylatory też.... OlekK Mazur - ocena (1) komputer i drukarka naprawione w trybie ekspress. cena mnie nie zaskoczyła za... Mazur Piotr - ocena (1) Za dużo nie napiszę - fachowcy!!!!! polecam!!!! Piotr Delski - ocena (1) szybka naprawa sprzętu gamingowego, świetny kontakt. Ekstra, polecam Delski Anna - ocena (1) Profesjonalne podejście do klienta. Polecam z całego serca ! Anna Lemek - ocena (1) współpraca bardzo udana, szybka reakcja na zgłoszenia, trzymanie ręki na... Lemek