Mazur - ocena (1) komputer i drukarka naprawione w trybie ekspress. cena mnie nie zaskoczyła za... Mazur Piotr - ocena (1) Za dużo nie napiszę - fachowcy!!!!! polecam!!!! Piotr Delski - ocena (1) szybka naprawa sprzętu gamingowego, świetny kontakt. Ekstra, polecam Delski
Anna - ocena (1) Profesjonalne podejście do klienta. Polecam z całego serca ! Anna Lemek - ocena (1) współpraca bardzo udana, szybka reakcja na zgłoszenia, trzymanie ręki na... Lemek Starska - ocena (1) świetny serwis, oferta kompleksowa, ceny zadowalające a obsługa pierwsza klasa. Starska Ewa R. - ocena (1) Skorzystałam z pomocy technicznej w oddziale w Gdyni. Spotkałam się z b.... Ewa R. Dorota - ocena (1) polecam ! Bardzo solidna firma. Dorota WS - ocena (1) Bardzo dobre podejście do klienta. Bardzo dobry kontakt. Elastyczność. WS Korba - ocena (1) polecam korzystanie z usług pogotowia komputerowego tego serwisu. Szybka... Korba Karolina Magda-Pranszke - ocena (1) Do dr Laptopa chodzę już od lat, zarówno prywatnie jak i służbowo. Panowie... Karolina Magda-Pranszke Andrzej - ocena (1) Pacjent: Lenovo ThinkBook 15p, nagle przestał się włączać i ładować. Z uwagi... Andrzej O.Janczyk - ocena (1) polecam, rzetelna firma, miła obsługa, konkurencyjne ceny. O.Janczyk KarolaM - ocena (1) laptop działa jak nowy, szybko uporano się z naprawą, polecam KarolaM FilipK - ocena (1) komputer zaczął szwankować zaraz przed świętami i trzeba było oddać go do... FilipK Joanna - ocena (1) Firma godna polecenia. Zawsze dobrze i szybko rozwiązują problem z moim... Joanna hinka - ocena (1) klawiatura naprawiona, system odwirusowany, bateria i ładowarka znów sprawne.... hinka MK - ocena (1) Szybko i profesjonalnie ! Mimo, że laptop był po zalaniu... MK Piotr - ocena (1) Świetny serwis, profesjonalnie, szybko i bezproblemowo. Obsługa miła i z... Piotr Rafał - ocena (1) Bardzo dobra firma polecam gorąco. Naprawa obejmowała wstawienie dysku SSD i... Rafał