MariolaB - ocena (1) świetna obsługa, laptop choć już bardzo wysłużony dzięki regularnym serwisom... MariolaB Marcin - ocena (1) Polecam korzystanie z pogwarancyjnego serwisu Apple, w firmie Mekintosz.pl Po... Marcin Krzysztof Wójcicki - ocena (1) Skorzystałem z usługi na odległość. Z polecenia. Nie żałuję. Osoby tam... Krzysztof Wójcicki
Slawek - ocena (1) Odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu. Merytoryczna fachowa pomoc Slawek KamilaT - ocena (1) solidnie, sprawnie, zgodnie ze sztuką. serwis działa bardzo prężnie, ceny... KamilaT D.M - ocena (1) wszystko ok, miła i rzetelna obsługa, szybka naprawa. brak zastrzeżeń, można... D.M Oskar - ocena (1) Szybko i sprawnie. Oskar Bartek M. - ocena (1) Szerze Polecam . Bartek M. Magda - ocena (1) Usługa naprawy laptopa wykonana szybko i sprawnie, wysoki poziom customer... Magda Kuba Polak - ocena (1) Dr Laptop to bez dwóch zdań najlepszy serwis w tej okolicy, sprzęt... Kuba Polak Janina - ocena (1) Szybka, sprawna usługa odzyskiwania danych z uszkodzonego dysku, a już... Janina Aleksander - ocena (1) Zdecydowanie Polecam Aleksander Darek - ocena (1) Wymiana uszkodzonej matrycy w laptopie w oddziale Gdynia. Wcześniejsze... Darek Rymin - ocena (1) awarie zgłaszane na pogotowie komputerowe naprawiane błyskawicznie,... Rymin wojtas - ocena (1) Naprawa sprawiła, że przed świetami ( gorący czcas) nie trzeba było kupować... wojtas Yuliia - ocena (1) Polecam . Bardzo szybko I Cena minimalna Yuliia TomiM - ocena (1) sprawnie, profesjonalnie, w ustalonej wcześniej cenie, która nie była... TomiM Damian - ocena (1) Oddałem telefon do naprawy i tego samego dnia odebrałem zrobionego z nowym... Damian M.Miszka - ocena (1) wspołpraca przy obsłudze firmy w ramach IT na najwyższym poziomie, szybka... M.Miszka KasiaK - ocena (1) super, że oferujecie także pomoc zdalną, w wielu przypadkach nie trzeba się... KasiaK