Świtka - ocena (1) polecam, sporo pozytywnych opinii mówik samo za siebie. sprawna i zyczliwa... Świtka Igo - ocena (1) bezproblemowy kontakt i trafna diagnoza, choć inni nie byli w stanie sobie z... Igo Wojtek - ocena (1) Ekspresowa wymiana uszkodzonego dysku wraz z przywróceniem danych w oddziale... Wojtek
ZG - ocena (1) Szybko, sprawnie, w dobrej cenie - polecam ZG Borka - ocena (1) oddając sprzęt do DrLaptop możecie być spokojni, na pewno poradzą sobie z... Borka szpaku1 - ocena (1) Polecam z całego serca. Szybko, sprawnie i konkretnie. Dane z mojego dysku z... szpaku1 Maja - ocena (1) Bardzo polecam. Korzystam już kolejny raz. Maja Milcia - ocena (1) świetny serwis, bardzo dobra obsługa. działają szybko i co ważne -... Milcia M - ocena (1) Solidna, szybka i profesjonalna obsługa. polecam!!! M jan serce - ocena (1) Już na poziomie rozmowy telefonicznej widac że znają się na rzeczy. Polecam jan serce Jarek - ocena (1) Gorąco polecam!!! Pełen profesjonalizm, byłem na bieżąco informowany o... Jarek Młoda zdezorientowana - ocena (1) Żaden inny serwis nie mógł naprawić mojego zalanego laptopa tak szybko.... Młoda zdezorientowana Bazyli Taczka - ocena (1) Ożywienie laptopa po zwarciu na płycie głównej. Serwis ukł. chłodzenia i... Bazyli Taczka Witold Nawrocki - ocena (1) Problem z prawidłowym działaniem programu Outlook. Zainstalowano Thunderbirda... Witold Nawrocki Pelia - ocena (1) Super serwis, fajna obsługa a do tego ceny bardzo przystępne. Pelia Lasko - ocena (1) lapptop wrócił naprawiony, wyczyszczony, działa dużo lepiej i szybciej niż... Lasko Fiżka - ocena (1) świetna obsługa, pan wytłumaczył mi w zrozumiałym języku co się stało, co... Fiżka Patrycja - opinia (1) hex serwis uratował mi życie uszkodzenie dysku było poważne...więc niestety... Patrycja Byczka - opinia (1) uczciwa firma, dbają o klienta, nie naciągają na zbędne naprawy i koszty. Jak... Byczka zelinka - opinia (1) awaria zgłoszona na pogotowie komputerowe naprawiona bardzo sprawnie, w... zelinka