Adam D - opinia (1) Tak się składa, ze jest to jeden z niewielu rzetelnych serwisów. Panowie nie... Adam D Iwa - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona expresowa naprawa laptopa bardzo miła obsługa... Iwa Kristo - opinia (1) Zdecydowanie 5* się należy. szybko, profesjonalnie, skutecznie i niedrogo.... Kristo
Jasin - opinia (1) szybka reakcja na zgłoszenie ( pogotowie kompiuterowe). Miły technik, który... Jasin krzema - opinia (1) numer 1 jeśli chodzi o serwisy komputerowe w okolicy. zawsze na czas,... krzema struzik - opinia (1) porządny serwis, szybka naprawa, PC chodzi jak dawniej i znów może służyć i... struzik Karol K - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z uslugi Hex Serwice w Gdansku. Professionalism na... Karol K Nikla - opinia (1) Polecam, pogotowie komputerowe to w wypadku tej firmy naprawdę pogotowie :)... Nikla Lui - opinia (1) komputer po wizycie w tym serwisie działa tak samo dobrze jak w pierwszych... Lui Parys - opinia (1) polecam, serwis jeden z lepszych i to nie tylko w Gdańsku ale i całym... Parys Bonik - opinia (1) Pogotowie komputerowe najlepsze w okolicy. szybka reakcja na zgłoszenie, miła... Bonik Rojka - opinia (1) błyskawiczna diagnoza usterki i szybka naprawa. koszty serwisu niewysokie. na... Rojka wronkoś - opinia (1) udało się szybko zdiagnozować i usunac awarię, firma solidna i rzetelna a... wronkoś KarolaM - opinia (1) Polecam za profesjonalizm, indywidualne podejscie do klienta i jedne z... KarolaM Tadeusz Kostuch - opinia (1) DrLaptop polecam każdemu, pełen profesjonalizm. Mój stary laptop chciałem go... Tadeusz Kostuch Jarosław - opinia (1) Spokój i opanowanie - to pierwsze co zauważysz .... to są objawy... Jarosław IgorS - opinia (1) DrLaptop leczy sprzęt w oka mgnieniu :) sprawny serwis, rzeczowa i... IgorS Biernat - opinia (1) Skuteczne pogotowie komputerowe, błyskawiczana reakcja na zgłoszenie, miła... Biernat Filip - opinia (1) Ekspresowe usługi. szybka ( i trafna) diagnoza, sprawne usunięcie awarii.... Filip TomaszW - opinia (1) fachowo, sprawnie a do tego w dobrej cenie. szczerze polecam ten serwis. TomaszW