M.Sierpek - opinia (1) Solidna i rzetelna współpraca w zakresie działań IT. Znają się na swoim... M.Sierpek Kowalczyk - opinia (1) Pogotowie komputerowe świadczone przez tą firmę działa bardzo sprawnie. mogę... Kowalczyk Świrak - opinia (1) wsparcie IT dla firm w bardzo szerokim zakresie. DrLaptop rzetelnie wywiązuje... Świrak
Wyszomirka - opinia (1) awaria zgłoszona w ramach pogotowia komputerowego naprawiona sprawnie,... Wyszomirka HŚ - opinia (1) Polecam wszystkim, którym zależy na fachowej obsłudze i szybkich terminach. zelinka - opinia (1) wszystko super, komputer i drukarka znów sprawne, mogą dalej służyć w... zelinka Inga - opinia (1) doceniam za wysoką jakość usług i bardzo szybkie terminy. Inga Majka - opinia (1) konkretnie, szybko a do tego w konkurencyjnej cenie. inne serwisy mogą się od... Majka Andi - opinia (1) błyskawiczna pomoc przy naprawie komputera. solidna firma. Andi wiśnia - opinia (1) po wymianie pasty na procesorze laptop juz się nie nagrzewa. godny polecenia... wiśnia Seweryn - opinia (1) polecam korzystanie z pogotowia komputerowego świadczonego przez firmę... Seweryn Juras - opinia (1) współpraca w zakresie obsługi IT firmy bardzo udana, solidna i rzetelna firma. Juras J.Białek - opinia (1) wszystko super, firma rzetelna, uczciwa. znają się na swojej pracy. J.Białek P. Chmara - opinia (1) Laptop naprawiony szybko a do tego w dobrej cenie. P. Chmara Matyjka - opinia (1) Klasa sama w sobie, szybki czas realizacji zleceń, fachowe doradztwo, ceny na... Matyjka Aldona - opinia (1) trzeba przyznać, ze mają tu bardzo konkurencyjne ceny, wystarczy zrobić małe... Aldona EmiEmi - opinia (1) Nie spodziewałam się tak błyskawicznej reakcji na zgłoszenie ( pogotowie... EmiEmi Gregor - opinia (1) super serwis, uszkodzona matryca w laptopie naprawiona szybko a do tego w... Gregor Stelmowski - opinia (1) DrLaptop - fajnie, ze działacie w mojej okolicy. Ratujecie z opresji :) Stelmowski kriss - opinia (1) nie mam zastrzeżen, komputer działa jak nowy, ceny usług nie są wygórowane kriss