toomanek - opinia (1) Obsługa na najwyższym poziomie. Szanuje, ze nie naciągają na dodatkowe... toomanek Żaneta - opinia (1) Dla mnie wszystko było super. Szybko, sprawnie i nie drogo. Żaneta Juras - opinia (1) dołaczam do grona zadowolonych, pełen profesjonalizm i dbałość o dobre... Juras
Danilos - opinia (1) firma na 5*, drukarka i laptop naprawione błyskawicznie, koszty niewysokie.... Danilos Kocuń - opinia (1) super, komputer działa bez zarzutu, system naprawiony, dysk wyczyszczony. Kocuń ArkadiuszK - opinia (1) porządna firma, jasne zasady, dotrzymywanie terminów a dodatkowo ceny, które... ArkadiuszK susek - opinia (1) pełna profeska, super ekipa, niewysokie ceny, sprawna i skuteczna naprawa... susek M.Kowalczyk - opinia (1) Pogotowie komputerowe oferowane przez ten serwis działa bez zarzutu. Awaria... M.Kowalczyk Tomasz - opinia (1) Kompetentny, mily i pomocny specjalista. Przystępne ceny. Gorąco polecam! Tomasz BoguckiMariusz - opinia (1) Polecam tą firmę jako pogotowie komputerowe, reakcja na zgłoszenie w zasadzie... BoguckiMariusz chudzinka - opinia (1) Solidna firma, uczciwe ceny, wysoka jakość obsługi klienta. chudzinka Roman Szturo - opinia (1) Odzyskałem prawie wszystkie dane z uszkodzonego dysku. Obsługa miła i... Roman Szturo figgaro - opinia (1) ekspresowo, niedrogo, na maksa profesjonalnie. same superlatywy cisną sie na... figgaro Opal - opinia (1) dzięki za wielkie wsparcie IT w biznesie, znacie się na tym co robicie,... Opal Krzysiek Krupa - opinia (1) stacja dysków i drukarka naprawione w ustalonym terminie. Obsługa klienta na... Krzysiek Krupa Andzia - opinia (1) Zdecydowanie polecam za profesjonalizm, podejście do klienta, przystępne ceny... Andzia Dudka - opinia (1) Jestem pod wielkim wrażeniem tego, jak funkcjonuje ten serwis. Szybko,... Dudka Rogala - opinia (1) jeśli chodzi o wsparcie IT dla firmy to szczerze polecam. współpraca bez... Rogala Łuki - opinia (1) to pogotowie komputerowe działa bardzo sprawnie. po zgłoszeniu awarii czas... Łuki Kamila - opinia (1) Jestem klientką serwisu Avanti od kilku już lat i za każdym razem jestem... Kamila