Izi - opinia (1) Panowie profesjonalnie podeszli do tematu, szybko zdiagnozowali problem i go... Izi Aldona - opinia (1) krótki czas oczekiwania na odbiór naprawionego już sprzętu ( laptop +... Aldona Tola - opinia (1) awaria zdiagnozowana bezbłędnie, naprawa też szybka i skuteczna. polecam ten... Tola
Ela - opinia (1) Pełen profesjonalizm, bardzo miła obsługa, polecam na 100% Ela Witold - opinia (1) Szybko i fachowo odmłodzili mój stary komputer, jestem bardzo zadowolony. Witold Barka - opinia (1) Kulturalna, a do tego szybka i sprawna obsługa. jakość serwisu też bez zarzutu. Barka Jerzy B - opinia (1) Fachowcy. Miły kontakt bezpośredni. W bramie w prawo na pierwsze piętro. Jerzy B Stelmach - opinia (1) DrLaptop to zdecydowanie jedna z tych firm, która rzeczy niemożliwe załatwia... Stelmach Dorota - opinia (1) Obsługa IT ze strony tej firmy - poziom level master. Na najwyższym poziomie,... Dorota Andrzej Frątczak - opinia (1) Korzystam Nie pierwszy raz z usług punktu .Jestem bardzo zadowolony sprzęt... Andrzej Frątczak Luzka - opinia (1) poziom obsługi i podejście do klienta - 10/10. Luzka Kiełek - opinia (1) bez naciągania na dodatkowe koszty, konkretnie i rzeczowo. sprzęt jak nowy.... Kiełek Jolanta - opinia (1) Bardzo gorąco polecam Serwis INFIX, szybka i ekspresowa naprawa w atrakcyjnej... Jolanta Danik - opinia (1) zawsze na czas i bardzo solidnie. Ceny jak dla mnie bardzo O.K. Danik camilla - opinia (1) świetna praca! laptop bardzo szybko się przegrzewał, nie bardzo wiedziałam o... camilla Miłek - opinia (1) błyskawicznie a do tego ceny napraw nie powalają na kolana. warto! Miłek Adam - opinia (1) oferta na miarę potrzeb klienta, ceny umiarkowane, na pewno nie naciągają tu... Adam Pati - opinia (1) Bardzo dobry serwis ale też sprawnie działające pogotowie komputerowe. Usługi... Pati marrysia - opinia (1) mają fach w ręku, potrafią szybko zdiagnozować usterkę i ją naprawić. marrysia Tomik - opinia (1) zgłoszona prośba o naprawdę klawiatury i zasilacza, prośba o przegląd... Tomik