Kindzia - opinia (1) za kazdym razem gdy coś dzieje się z moim PC jadę do DrLaptop, jeszcze sie... Kindzia DamianN - opinia (1) miła i szybka obsługa, wszystko zrobione na tip top, fajny serwis DamianN Sebastian - opinia (3) Serwis zarówno do prostych napraw ( typu uszkodzona klawiatura), jak i... Sebastian
Ala - opinia (1) Nie wiem jak ale udało się i to dość szybko uratować mojego lapka po zalaniu... Ala Krzysztof - Efendi - opinia (1) Tyle razy przechodziłem obok, aż zdecydowałem się wejść :-) Jestem z Osowy,... Krzysztof - Efendi Ola - opinia (2) Wszystko wytlumaczone jasno i zrozumiale dla kogos kto zupelnie nie zna sie... Ola Darek - opinia (1) serwis zarówno do prostych napraw ( typu uszkodzona klawiatura), jak i... Darek RitaR - opinia (1) sprawdzony serwis, trafiłam tu z polecenia. Przy nieoczekiwanej awarii w domu... RitaR Piotr - opinia (1) Bardzo miła profesjonalna obsługa.Telefon jak nowy po wymianie baterii i... Piotr Jarek - opinia (1) Szybko i skutecznie naprawili mojego ASUSa. dzieki za fachowa poradę w... Jarek Jasiek - opinia (1) Jestem zadowolony z naprawy laptopa zwłaszcza, ze udało się usunąć awarię a... Jasiek wojtek - opinia (1) Laptop naprawiony w oka mgnieniu, nie spodziewałem się tak ekspresowej i... wojtek Ewwka - opinia (1) Panowie z serwisu wzbudzają zaufanie, widać, ze znają się na rzeczy a... Ewwka AdamN - opinia (1) Współpraca na najwyższym pozioie. Obsługa IT firmy przebiega sprawnie,... AdamN ElwiraR - opinia (1) polecam korzystanie z usługi pogotowia komputerowego. Bardzo szybka reqakcja... ElwiraR marian Wisniewski - opinia (1) Dostałem gwarancję na wykonane usługi , kontakt z Serwisem przez SMS .... marian Wisniewski Rafał K - opinia (1) Naprawa szybka i rzetelna, a obsługa profesjonalna. Polecam! Rafał K Marina - opinia (1) daję 5 gwiazdek, nie ma innej opcji. komputer po naprawie działa jeszcze... Marina Becia - opinia (1) bezpłatna diagnoza online, szybka naprawa a do tego niewygórowane ceny. oby... Becia Marzanna - opinia (1) bardzo fachowa pomoc. Usługa w terminie i pełne zaufanie do właściciela Marzanna