zawitek - opinia (1) błyskawiczna naprawa sprzętu a do tego profesjonalna porada w kwestii wyboru... zawitek Olg - opinia (1) Bardzo droga firma. Samo przyjecie do serwisu kosztuje 120zł (bez naprawy).... Olg Łukasz - opinia (1) W pełni profesjonalny serwis. Dziękuje za wiedze którą się pan dzieli na... Łukasz
Tremolo - opinia (1) Prawdziwy fachowiec, wręcz mistrz w odzyskiwaniu nagrań ze starych taśm lub... Tremolo Anka - opinia (1) najlepsi! panowie w serwisie tak tłumaczą, ze nawet laicy bez problemu... Anka Andrzej - opinia (1) Dobry Serwis to w rzeczywistości Bardzo Dobry Serwis. Pan Piotr podjął się i... Andrzej Andrzej - opinia (1) Miła sympatyczna atmosfera ,wstępna ocena zawartości danych na... Andrzej Mońka - opinia (1) notebook naprawiony mega szybko choć uszkodzenie małe nie było. wielki szacun... Mońka DomiW - opinia (1) najlepszy serwis IT obsługujący firmy w okolicach. współpraca oparta na... DomiW Bartek - opinia (2) Wszystko ok. Kompetentnie i fachowo. Zarówno naprawa jak i doradztwo w... Bartek Damian - opinia (1) ekspresowa i skuteczna naprawa, do jakości obsługi i cen też nie mam zastrzeżeń. Damian szw - opinia (1) 3 razy wymieniałem u nich baterię w iPadzie. Cena była dobra, ale na... szw Remigiusz - opinia (1) Profesjonalne podejście do Klienta. Serwis spełnił moje oczekiwania w... Remigiusz ŻanetaK - opinia (1) 5 gwiazdek, To od wielu lat mój wybór nr 1 jeśli chodzi o naprawy sprzetu... ŻanetaK Łukasz - opinia (1) serwisów jak ten jest wiele w okolicy ale jezdze własnie tu bo mam pełne... Łukasz Adamecki - opinia (1) jak macie problem ze sprzetem lub internetem to w drlaptop na pewno coś na to... Adamecki Kindzia - opinia (1) za kazdym razem gdy coś dzieje się z moim PC jadę do DrLaptop, jeszcze sie... Kindzia DamianN - opinia (1) miła i szybka obsługa, wszystko zrobione na tip top, fajny serwis DamianN Sebastian - opinia (3) Serwis zarówno do prostych napraw ( typu uszkodzona klawiatura), jak i... Sebastian Ala - opinia (1) Nie wiem jak ale udało się i to dość szybko uratować mojego lapka po zalaniu... Ala